Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Ταξί που λειτουργούν ως... ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη..!

Με το ταξίδι στη Νέα Υόρκη να κρίνεται ιδιαίτερα ακριβό, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας αποφάσισε να προσφέρει στους επισκέπτες μία φθηνότερη εναλλακτική επιλογή, ως κατάλυμα
.

Καταβάλλοντας λιγότερα από 40 δολάρια τη βραδιά, οι τουρίστες θα μπορούν να κοιμούνται απολαμβάνοντας τη θέα, μέσα σε ένα… ταξί.

Ο Αμερικανός Τζόναθαν Πάουλεϊ ξεκίνησε να προσφέρει μέσω διαδικτύου στους επισκέπτες της Νέας Υόρκης την ευκαιρία να κοιμούνται σε ταξί – ξενοδοχεία από τον Απρίλιο, ποντάροντας στο πολύ χαμηλό κόστος, συγκριτικά με τα ξενοδοχεία της μεγαλούπολης των ΗΠΑ.

Ο Πάουλεϊ διαμόρφωσε το πίσω μέρος του κάθε οχήματος, τοποθετώντας ένα στρώμα και έναν μικρό ανεμιστήρα, ενώ ο ίδιος χαρακτηρίζει «ασφαλή περιπέτεια» τη διαμονή στο ταξί και εξηγεί ότι μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα, μένοντας πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Τα «τροχοφόρα δωμάτια» αποτελούν πόλο έλξης για τουρίστες που επιθυμούν να διαμείνουν σε κάποιο κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης, χωρίς να πληρώσουν μία περιουσία.

Μπορεί τα δωμάτια να μην διαθέτουν όλες τις ανέσεις, ωστόσο ο Πάουλεϊ έχει καταρτίσει μία λίστα με εστιατόρια, στα οποία οι πελάτες του θα μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους και να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...