Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» ΠΡΟΣ Όλους τους συναδέλφους (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Πάτρα 13/5/2013..!

Συνάδελφοι,

η Διοίκηση του Σωματείου σας ενημερώνει ότι το φαινόμενο της ανασφάλιστης εργασίας των οδηγών
στα ΕΔΧ αυτ/τα ΤΑΞΙ έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην περιοχή μας και έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των νομίμως εργαζομένων και ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, αφού δεν πραγματοποιούνται έλεγχοι για τους ανασφάλιστους οδηγούς που εργάζονται παράνομα.
Το γεγονός αυτό ανάγκασε τη Διοίκηση του Σωματείου να καταγγείλει για πολλοστή φορά στις αρμόδιες υπηρεσίες το φαινόμενο αυτό και να ζητήσει την παρέμβασή τους.
Ως εκ τούτου εφιστούμε την προσοχή σας αφού θα αρχίσουν οι έλεγχοι και σε περίπτωση διαπίστωσης παρανομίας οι συνέπειες είναι δυσάρεστες και τα πρόστιμα τσουχτερά, γι΄αυτό φροντίστε να διευθετήσετε τυχόν παραλείψεις ή εκκρεμότητες πάνω στο θέμα αυτό.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση μετά από προσπάθειες και επαφές με τις Δ.Ο.Υ. Ν. Αχαΐας  κατάφερε να διαμορφώσει  το δηλούμενο ποσό κατά τη μεταβίβαση ταξί με γονική παροχή στα πραγματικά μεγέθη.
Ως εκ τούτου, πριν από κάθε πράξη μεταβίβασης  - γονικής παροχής, οι συνάδελφοι να έρχονται σε επαφή με την Διοίκηση, προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με το ακριβές ποσό που πρέπει να δηλώσουν, ούτως ώστε να αποφευχθεί η πληρωμή υψηλών φόρων  και τα τέλη υπέρ του ΟΑΕΕ.

Για το Δ.Σ.
               Ο                                                                   Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σκέντζος  Παναγιώτης                           Σίδερης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...