Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Κούρσες χωρίς δώρο Χριστουγέννων Από τα ταξί των Χανίων..!

Για όσους επιλέξουν τις γιορτές να κάνουν τις μετακινήσεις τους, με τα ταξί των Χανίων δεν θα καταβάλουν δώρο.
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου
επαγγελματιών ταξί του Νομού, Ηλίας Καραπατάκης, μιλώντας σήμερα στο SUPER FM 89.6, ανέφερε πως, “οι άνθρωποι του κλάδου μου συναισθανόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι πολίτες, αποφασίσαμε να μην πάρουμε ούτε φέτος τις γιορτές το καθιερωμένο δώρο των Χριστουγέννων. Αυτό το έχουμε καθιερώσει από το 2010.”
karapatakis
Ερωτηθείς, για την πρόσφατη εξαγγελία της Ryanair να επεκτείνει τα δρομολόγιά της καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, ο κ. Καραπατάκης, απάντησε πως,
“αυτό είναι ένα πάρα πολύ θετικό για την τοπική οικονομία των Χανίων. Αναμένουμε ότι θ’ανοίξουν οι δουλειές όχι μόνο για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί αλλά και για άλλους κλάδους.
Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, τον Δήμο και όλους τους υπόλοιπους.”
Παράλληλα, ο Ηλίας Καραπατάκης, σχολίασε και τις εξαγγελίες τις δημοτικής αρχής για την αναμόρφωση της Πλατείας 1866 αφού όπως υποστήριξε, “ο κλάδος μου, είναι σύμφωνος με την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων καθώς είναι μία από τις μεγαλύτερες Πλατείες των Χανίων και κατά κάποιο τρόπο πύλη εισόδου για την πόλη μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...