Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

VIDEO: Γυναίκα οδηγός παρέσυρε πεζό τον οποίο προσπάθησε να ξεφορτωθεί από το παρμπρίζ της..!

Γυναίκα οδηγός παρέσυρε πεζό τον οποίο προσπάθησε να ξεφορτωθεί από το παρμπρίζ της όπου ο άνδρας πιάστηκε για να σωθεί...
Τον πήγε βόλτα σε ολόκληρη την πόλη,
οδηγώντας με ταχύτητα. Η ίδια απέδωσε την ενέργειά της στις… ορμόνες της. 
Το περιστατικό συνέβη όταν η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει από τον άνδρα ασφαλείας σε πολυκατάστημα της περιοχής. Ο υπάλληλος την ακολούθησε στον αυτοκίνητό της όταν της ζήτησε να δει την τσάντα της, καθώς είχε γίνει κλοπή κι εκείνη έφυγε τρέχοντας. Προσπάθησε να βγάλει τα κλειδιά από τη μίζα αλλά η γυναίκα έβαλε μπροστά κι έφυγε με ταχύτητα. Ένας άτυχος νεαρός άνδρας περνούσε από τον δρόμο αμέριμνος και η βιαστική οδηγός τον παρέσυρε. 
Για να γλυτώσει από τη σύγκρουση ο άνδρας πήδηξε στο παρμπρίζ και πιάστηκε από το καπό ώστε να μην πέσει στο οδόστρωμα και τον πατήσει στις ρόδες της. Η γυναίκα σε πολλές περιπτώσεις έκανε μανούβρες για να πετάξει τον 22χρονο άνδρα από το αυτοκίνητό της, αλλά δεν τα κατάφερε. «Είναι τρελή!» δήλωσε ο νεαρός.
«Και η κοπέλα μου κάποιες μέρες τον μήνα έχει αυξημένες ορμόνες, αλλά δεν προσπαθεί να σκοτώσει κανένα!», τόνισε όταν η γυναίκα προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την πράξη της λέγοντας ότι φταίνε οι ορμόνες της. Τελικά η 37χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση για επίθεση και απειλή κατά της ζωής και ο άνδρας βρίσκεται στο νοσοκομείο με μώλωπες και τραύματα σε χέρια και πόδια.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Γυναίκα οδηγός παρέσυρε πεζό τον οποίο προσπάθησε να ξεφορτωθεί από το παρμπρίζ της! http://24wro.blogspot.com/2012/06/video_8849.html#ixzz1x7Ae33kO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...