Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑΞΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Συμφωνία Περιφέρειας και ΤΑΞΙ..!

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εκφράζοντας όλα τα συνδικάτα της περιφέρειας, ανακοινώνουν
σε όλους τους συναδέλφους και προς πάσα κατεύθυνση ότι:
Την Παρασκευή στις 01/06/2012 το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ με επικεφαλή τον Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιανακίδη, όλους τους αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους, συνήρθε σε σώμα για να πάρει απόφαση εκτός των άλλων για τον καθορισμό των εδρών των ταξί όπως ορίζει ο Νόμος 4070/12.
Ύστερα από διαβούλευση που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και μέχρι τελευταίας στιγμής σε ορισμένες περιφερειακές ενότητες, σκοπό είχε να γίνει κατανοητό και σαφές ότι το ταξί είναι κομμάτι της κάθε τοπικής κοινωνίας και δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί αλλιώς.
Κάθε τοπικό διαμέρισμα και κάθε περιφερειακή ενότητα έπρεπε να εξεταστούν με τις τοπικές γεωγραφικές, πολιτιστικές, συγκοινωνιακές και πληθυσμιακές ιδιαιτερότητες της. Πιστεύουμε ότι συμβάλαμε αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Το τελικό κατά πλειοψηφία ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου μας βρίσκει σύμφωνους και ικανοποιημένους.
Για το λόγο αυτό θέλουμε ιδιαίτερα να τονίσουμε το καλό κλίμα της διαβούλευσης όλων των αντιπεριφερειαρχών, την καταλυτική παρέμβαση του Περιφερειάρχη στην τελική απόφαση, την βοήθεια και στήριξη της μείζονος αντιπολίτευσης που ηγείται ο κ. Παυλίδης, όπως και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους κάθε παράταξης που συμβάλλανε θετικά στην απόφαση αυτή.
Συνάδελφοι ο νόμος 4070/12 μας βάζει αν μη τι άλλο σε καινούρια μονοπάτια που καλούμαστε να περπατήσουμε. Οι διαφωνίες μας έντονες και έχουν διαβιβαστεί προς κάθε κατεύθυνση. Από την πλευρά μας θα προσπαθούμε για την αλλαγή του νόμου σε καίρια σημεία όπου θεωρούμε ότι ο κλάδος θίγεται άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...