Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας !για τα ταξί

Αναβλήθηκε το θέμα  για τα ταξί από το Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Για το θέμα εκδόθηκε σχετικό
ψήφισμα στο οποίο αναφέρεται :
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή το μείζον θέμα που δημιουργήθηκε αναφορικά με την εφαρμογή του Ν. 4070/2012 αναβάλλει τη συζήτηση του 2ου θέματος της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και δηλώνει ότι το παρόν ζήτημα θα επανεξετασθεί με το αρμόδιο Υπουργείο αμέσως μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, προκειμένου να δοθεί λύση σε όλα τα θέματα, που θα ικανοποιεί όλους τους ενδιαφερομένους.
Όσον αφορά την περίπτωση της Π.Ε. Θεσσαλονίκης δηλώνουμε απόλυτα σύμφωνοι με τις σχετικές αποφάσεις των τριών δημοτικών συμβουλίων των Δήμων Λαγκαδά, Χαλκηδόνας και Βόλβης, με τις οποίες ζητούν την άρση του αποκλεισμού τους από την ορισθείσα στο Νόμο 4070/2012 ενιαία διοικητική μονάδα της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
Καλεί τέλος όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να καταλήξουν σε κοινή λύση-πρόταση, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και των αυτοκινητιστών, ώστε να ενδυναμωθεί η διαπραγματευτική θέση της Περιφέρειας στις προσεχείς επαφές της με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων».


http://kastrosintikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...