Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Γνωμοδότηση για μια μόνο έδρα ταξί στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας..!


Δύο συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκαν στο τέλος του μήνα Μαΐου και μία την 1η του Ιουνίου στο Δήμο Αλμωπίας. Η πρώτη έλαβε χώρα την Τρίτη 29 Μαΐου με κυρίαρχα θέματα
στην ημερήσια διάταξη, την υποβολή πρότασης με τίτλο «Δημιουργία δικτύου κίνησης πεζών στην προέκταση της οδού Καπετάν Γαρέφη στην Δ.Κ. Αριδαίας» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015» του Πράσινου Ταμείου, την έγκριση της μελέτης τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Δημιουργία δικτύου κίνησης πεζών στην προέκταση της οδού Καπετάν Γαρέφη στην Δ.Κ. Αριδαίας», την υποβολή αιτήματος για παραχώρηση στο Δήμο Αλμωπίας, οικοπέδων, που βρίσκονται στον συνοικισμό Αριδαίας, για τη δημιουργία – αναβάθμιση παιδικών χαρών στην πόλη της Αριδαίας. Εξουσιοδότηση του κ. Δήμαρχου για περαιτέρω ενέργειες και την έγκριση της έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ τριμήνου, για έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού, έτους 2012.
Επίσης, ψηφίστηκε ομόφωνα, παρά τους προβληματισμούς που έθεσαν οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, κκ. Π. Ζέρζης και Χ. Μπίνος, να διεκδικήσουν το Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν για 25 χρόνια και στη συνέχεια να αναζητήσουν στρατηγικό επενδυτή.
Η άλλη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε ως έκτακτη, την Παρασκευή 1 Ιουνίου και είχε ένα και μοναδικό θέμα. Τη γνωμοδότηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, για τον καθορισμό των εδρών ταξί. Τελικά και μετά από μια εβδομάδα διαπραγματεύσεων και ψηφοφοριών αποφασίστηκε να γνωμοδοτήσουν για μια μόνο έδρα ταξί στην Αλμωπία.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας κλήθηκαν σε ψηφοφορία οι ταξιτζήδες, από την οποία απείχαν οι περισσότεροι της Αριδαίας. Πρόταση για μια έδρα είχαν κάνει ο Πέτρος Ζέρζης και ο Χρήστος Μπίνος στη συνεδρίαση της Τρίτης. Θέση που ψήφισαν και την Παρασκευή. Ο Αντιδήμαρχος Τάσος Τσαβδάρης ψήφισε όχι και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βασίλης Κανονίδης λευκό. Την οριστική απόφαση για τις έδρες των ταξί θα λάβει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...