Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τα είπανε για τις έδρες των ταξί..!

Διερευνητικό χαρακτήρα είχε η άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Άρτας Βασίλη Ψαθά για τον καθορισμό των
εδρών – διοικητικών μονάδων των ΤΑΧΙ στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα και εν' όψει της νέας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο την περασμένη Δευτέρα 28 Μαΐου, έγινε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων περί καθορισμού των εδρών – διοικητικών μονάδων ΤΑΞΙ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Νόμου 4070/2012 (Α' 82).
Η συζήτηση διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 6 Ιουνίου που θα συνεδριάσει εκ νέου το Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της Περιφέρειας για τις έδρες των ταξί. Στη συνάντηση που έγινε στην Π.Ε. Άρτας συμμετείχαν Δήμαρχοι του Νομού, ο πρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ Άρτας Φώτης Κέφης και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σκοπός ήταν να κατατεθούν οι απόψεις των εμπλεκομένων μερών ώστε να διαμορφωθεί η καλύτερη πρόταση η οποία θα κατατεθεί στο Π.Σ.
«Η συνάντηση αυτή είναι μια άτυπη, διερευνητικού χαρακτήρα για να συζητήσουμε και να καταγράψουμε τις απόψεις των επαγγελματιών εν' όψει του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τις νέες έδρες των ΤΑΧΙ, σύμφωνα με το νέο νόμο του Υπουργείου Μεταφορών. Θέλουμε τη συναίνεση και της Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Σωματείου των ΤΑΧΙ έτσι ώστε να διαμορφώσουμε μια καλή πρόταση που θα κινείται καθαρά προς την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς ενώ ο Πρόεδρος του Σωματείου ΤΑΞΙ υπογράμμισε ότι πρώτος στόχος είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη.
Όπως είπε ο κ. Κέφης «βάλαμε σκοπό πρώτα απ' όλα την εξυπηρέτηση όχι μόνο του πολίτη που είναι στην πόλη ή πέριξ των τοπικών κοινοτήτων που υπάρχουν γύρω απ' την πόλη, αλλά λάβαμε υπ' όψιν και το αυτοκίνητο και τον πολίτη ο οποίος είναι στα απομακρυσμένα σημεία της Π.Ε. και που έχει φυσικά και πληθυσμό».
http://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...