Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Για ανανέωση της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με τους ιδιοκτήτες ταξί, μίλησε ο Βενιζέλος..!

«Αξιοποιώ την ευκαιρία αυτή για να ανανεώσουμε τη σχέση μας, καθώς είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα με συγκεκριμένες επαγγελματικές
και κοινωνικές ομάδες», ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, υποδεχόμενος τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη, η Ομοσπονδία ευχαρίστησε τον κ. Βενιζέλο για τη στάση που τήρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος κατά τη διάρκεια της ψήφισης του πρόσφατου νόμου 4070/2012, με τον οποίο δόθηκε μια οριστική και ισορροπημένη λύση στα ζητήματα που αφορούν τα ταξί.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη να υπάρχει πάντα καλόπιστος και ανοιχτός διάλογος, ώστε να μη γεννιούνται παρεξηγήσεις και, παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί επιβεβαιώθηκε η αναγνώριση του κλάδου των ταξί στο έργο που ιστορικά έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στον χώρο αυτό.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν δύο συγκεκριμένα θέματα:

Αφενός, η πρωτοβουλία που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, για να αντιμετωπιστούν τα θέματα της εξειδίκευσης της έδρας και των χώρων αναμονής των ταξί, ιδίως κοντά σε σταθμούς του μετρό ή άλλων αστικών ή υπεραστικών μέσων μαζικής μεταφοράς.

Αφετέρου, το ζήτημα της αντιμετώπισης των ιδιοκτητών ταξί ως επαγγελματιών που πρέπει να εντάσσονται στα διάφορα προγράμματα ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων και ιδίως των ατομικών επιχειρήσεων. 


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...