Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Καθορίστηκαν οι έδρες των ταξί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης..!

Ικανοποίηση από πλευράς των ιδιοκτητών - Στην Περιφέρειά μας 200 ακόμη άδειεςΟ καθορισμός των εδρών των ταξί, όπως ορίζεται από το Νόμο
4070/12, που ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, συζητήθηκε την Παρασκευή στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επρόκειτο για τον καθορισμό των εδρών σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας, μια αρμοδιότητα που περνά στο περιφερειακό συμβούλιο, σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο. 


Της συζήτησης του θέματος από το περιφερειακό συμβούλιο προηγήθηκε εκτενής διαβούλευση μέχρι την τελευταία στιγμή ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ταξί, αλλά και σε άλλες κοινωνικές ομάδες. Οι διαβουλεύσεις ολοκληρώθηκαν τελικά με συμφωνία των μερών, παρότι αρχικά είχαν προκληθεί αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε ιδιοκτήτες ταξί των πόλεων και ιδιοκτήτες περιφερειακών ταξί. Τέτοιες αντιπαραθέσεις εμφανίστηκαν στη γειτονική Ξάνθη, με τους ιδιοκτήτες των αγοραίων να ζητούν τον καθορισμό μιας μόνο έδρας, όπως επίσης κάτι παρόμοιο, σε μικρότερη όμως έκταση, εμφανίστηκε και στη Ροδόπη. Τελικά όμως ο καθορισμός των εδρών, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το περιφερειακό συμβούλιο, ικανοποίησε τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που εκφράζουν όλα τα συνδικάτα της περιφέρειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νέο νόμο για ταξί, συνολικά στην Περιφέρειά μας αναμένεται να εκδοθούν περί τις 200 νέες άδειες, που θα κατανεμηθούν μεταξύ των προβλεπόμενων εδρών. 


 Συντάκτης:Θωμάς Σταμούλης e-mail: paratiritis.stamoulis@gmail.com




http://www.paratiritis-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...