Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εδρες των ταξί στο Νομό Λασιθίου..!

Μετά από εξαντλητικό διάλογο που θα ολοκληρωθεί σήμερα, η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ετοιμάζεται να καταθέσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, την
καλύτερη δυνατή πρόταση που θα μπορούσε να προκύψει για τις έδρες των ταξί στο νομό.
Οι προτάσεις που έχουν προκύψει από το διάλογο και έχουν καταγραφεί προβλέπουν τα παρακάτω:
Ενιαία - κοινή έδρα στον Καλλικρατικό Δήμο Αγ. Νικολάου. Μια πρόταση του Σωματείου ΕΔΧ Ν. Λασιθίου «Ο Πήγασος» από τη Νεάπολη, του Σωματείου ιδιοκτητών ΕΔΧ Αγ. Νικολάου «Η Ενωσις», και των ιδιοκτητών περιφερειακών εδρών Κριτσάς, Καλού Χωριού, Έξω Λακωνίων.
Επίσης, τη διατήρηση της έδρας ως έχει στην περιοχή της Ελούντας και τον Βρουχά προτείνουν οι ιδιοκτήτες ταξί της Ελούντας και εκεί υπάρχει η διαφοροποίηση στα όρια του δήμου Αγίου Νικολάου.
Η δεύτερη πρόταση προβλέπει ενιαία – κοινή έδρα στον Καλλικρατικό Δήμο Ιεράπετρας ή και ολοκλήρου του Ν. Λασιθίου και είναι πρόταση της Ενωσης Ιδιοκτητών ΕΔΧ Ιεράπετρας και των ιδιοκτητών περιφερειακών εδρών Ανατολής, Σταυροχωρίου, Μύρτους και Παχειάς Άμμου.
Η τρίτη πρόταση είναι ενιαία – κοινή έδρα του Καλλικρατικού Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.
Από την περιοχή της Σητείας έχει προταθεί ενιαία – κοινή έδρα στο Νομό Λασιθίου ή στον Καλλικρατικό Δήμο Σητείας. Η πρόταση είναι 6 ιδιοκτητών περιφερειακών επιβατικών δημοσίας χρήσης αυτοκινήτων από τις περιοχές: Ζάκρου, Σφάκας, Αρμένων, Τουρλωτής, Πεύκων και Λιθινών.
Επίσης προτείνεται η διατήρηση των εδρών ως έχουν στην περιοχή του Δήμου Σητείας ή ενιαία έδρα Σητείας Παλαικάστρου ή 5 ενιαίες έδρες ως εξής: α) Σητεία - Παλαίκαστρο, β) Ζάκρος, γ) Αρμένοι – Λιθίνες – Πεύκοι, δ) Γούδουρας και ε) Σφάκα – Τουρλωτή. Αυτές είναι οι προτάσεις του σωματείου ιδιοκτητών Ταξί Σητείας «Η Πραισσός».
ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...