Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

"Μπλόκο" των Ταξί του Ηρακλείου στο Μάλεμε..!


"Πολεμικά" χαρακτηριστικά παίρνει πλέον η σύγκρουση μεταξύ ιδιοκτητών ταξί του Ηρακλείου με την περιφέρεια Κρήτης με αφορμή τις αδειοδοτήσεις για τις ζώνες κυκλοφορίας των ταξί.


Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου των ιδιοκτητών αποφασίσθηκε την ερχόμενη πέμπτη να πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία και όλα τα ταξί να κατευθυνθούν προς τα Χανιά και τη περιοχή του Μάλεμε όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.


Το ραντεβού για να ξεκινήσει το κομβόι των 500 περίπου ταξι της πόλης του Ηρακλείου έχει δοθεί για τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης. Εξ'αιτίας της κινητοποίησης πρόκειται να ενημερωθεί και η τροχαία του ΒΟΑΚ ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία επι της εθνικής οδού.


Οι ιδιοκτήτες ταξί της πόλης του Ηρακλείου αντιδρούν στον πολυτεμαχισμό των ζωνών και ζητούν μεταξύ άλλων να ενοποιηθούν σε ότι αφορά την αδειοδότηση οι Δήμοι Μαλεβιζιου, Ηρακλείου και Χερσονήσου ενώ σε ότι αφορά τη δυνατότητα να παίρνουν μεταφορικό έργο τα ταξί της επαρχίας προτείνουν να τους παρέχεται η άδεια για ένα τετράμηνο(Ιούνιο-Σεπτέμβριο) μόνο για την τουριστική περιοχή της Χερσονήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...