Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η 1η μάχη κερδίθηκε για τους οδηγούς ταξί των δήμων Λαγκαδά, Βόλβης και Χαλκηδόνας..!

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας (κτίριο πρώην Νομαρχίας) οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ των
Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης και Χαλκηδόνας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Λαγκαδά κ. Ζαχαρέγκα Ζαχαρία, τους Αντιδημάρχους κ.κ.  Τσαγκαλίδη Κωνσταντίνο, Κολασίδη Ιωάννη και Αστέριο Σισκούδη , τον Αντιδήμαρχο Χαλκηδόνας κ. Μανάκη Αλέξανδρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μισχόπουλο Απόστολο, τον επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ιωάννη Καραγιάννη, τον Πρόεδρο του σωματείου ΤΑΞΙ προαστίων Θεσσαλονίκης κ. Θανατόπουλο και τον Γραμματέα κ. Τσακίρη.
Ο κ. Αναστασιάδης εξουσιοδοτημένος και από τους δύο Δημάρχους Βόλβης και Χαλκηδόνας, μιλώντας σε συνάντησή του με τους κ.κ. Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη, επανέλαβε το αίτημα των αυτοκινητιστών των 3 Δήμων για ένταξή τους στην Ενιαία Διοικητική Μονάδα, προκειμένου να ισχύσει μονό κόμιστρο (ταρίφα) για τις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ πρόσθεσε πως η Διοίκηση προτίθεται να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της, έως ότου δικαιωθούν οι δίκαιες διεκδικήσεις των επαγγελματιών της περιοχής μας.
Με το πέρας των διαβουλεύσεων, ο Δήμαρχος Λαγκαδά  έλαβε την δέσμευση των εκπροσώπων της Περιφέρειας για έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στο αίτημα των αυτοκινητιστών, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το μεσημέρι της Πέμπτης 7/06, όπου θα τεθεί ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης.

http://www.europeone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...