Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κοινή Σύσκεψη Σωματείων Φορτηγών, Μηχανικών, Επιτροπής Αγώνα ΤΑΞΙ και Ενότητας Φανοποιών - Βαφέων Αθήνας..!

Κοινή Σύσκεψη Σωματείων Αυτοαπασχολουμένων

Σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών

Φορτηγών Οδικών Μεταφορών, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων, οι Επιτροπές ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ και η Ενότητα Φανοποιών - Βαφέων Αθήνας, στα γραφεία του Ομοσπονδίας Ελαφρών Φορτηγών Αθήνας (ΠΟΣΕΙΕΦΑ), αναδείχθηκαν τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι των κλάδων της Οδικής Μεταφοράς και των Επισκευαστών Αυτοκινήτων. Αναδείχθηκε επίσεις η ανάγκη κοινού αγώνα και με άλλους κλάδους, απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευση όλων σε κοινό αγώνα με τις αντιμονοπωλιακές δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κινητοποίησης την Πέμπτη 20 Φλεβάρη στις 10 το πρωΐ έξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Σταδίου 29, ενάντια στην τρομοκρατία του ΟΑΕΕ και της κυβέρνησης, διεκδικόντας άμεσο σφράγισμα των βιβλιαρίων υγείας και πάγωμα των χρεών προς το ταμείο.

Στην κοινή ανακοίνωση που έβγαλαν απευθύνουν κάλεσμα προς τα μέλη τους για συμπόρευση με τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους και συμμετοχή στη συγκέντρωση στις 26 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Κάνιγγος, ενάντια στη φορολογική θηλειά και στα χρέη.

Δείτε την ανακοίνωση:

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΣΙΣΕΜΑ)
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΦΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΙΤΦΑ)
  • ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ
  • ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΑΝΟΠΟΙΩΝ - ΒΑΦΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

14/2/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε στις μεταφορές και στα συνεργεία

Δώσε το χέρι στο διπλανό σου επαγγελματία, για να δυναμώσεις και συ.

Συστρατέψου αποφασιστικά στον αγώνα με τις αντιμονοπωλιακές δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ, για να υπερασπιστείς την δουλειά σου, το μεροκάματό σου, την υγεία της οικογένειάς σου, το σχολείο και το αύριο των παιδιών σου. Μη δέχεσαι να σε σφάζουν με το βαμβάκι, καλλιεργώντας αυταπάτες και ψέματα. Βγες στο δρόμο. Ο δικός σου αγώνας είναι η μόνη ασφαλής εγγύηση, για το δικό σου όφελος. Παραμέρισε τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Μην εμπιστεύεσαι όσους τάζουν εύκολες λύσεις από τα πάνω. Βάλε τη δική σου σφραγίδα, με τη συμμετοχή σου στα σωματεία και στις επιτροπές αγώνα, για την ανάταση του συνδικαλιστικού κινήματος. Για τον μαχητικό προσανατολισμό του, απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο: Τα μονοπώλια, την Ε.Ε. και τις κυβερνήσεις που τα υπηρετούν.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΚΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ

Οργανώνουμε την αντίστασή μας.
Προετοιμάζουμε την αντεπίθεσή μας.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


-> Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Πέμπτη 20 Φλεβάρη στις 10 π.μ. στο Υπουργείο Εργασίας - Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Σταδίου 29.

-> Συμπορευόμαστε με τους υπόλοιπους συναδέλφους και τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ, παίρνουμε μέρος στη συγκέντρωση ενάντια στη φορολογική θηλειά και τα χρέη τη Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2014 στις 7:00 το απόγευμα στη Πλ. Κάνιγγος

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: 

  • Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους. Ανανέωση τώρα όλων των βιβλιαρίων ανεξάρτητα από τα χρέη.
  • Μείωση των εισφορών και πάγωμα των χρεών προς το ταμείο όσο διαρκεί η κρίση. Να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των ασφαλισμένων.
  • Να καταργηθεί η ασφαλιστική ενημερότητα για την αντικατάσταση και πώληση του αυτοκινήτου.
  • Κοινωνική ασφάλιση δημόσια και καθολική με κρατική επιχορήγηση στα 2/3 των εξόδων.
  • Αναστολή των κατασχέσεων κάθε είδους, επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων κλπ, όσο διαρκεί η οικονομική κρίση.
  • Μακρόχρονη διευθέτηση των χρεών χωρίς προσαυξήσεις και τόκους, με κριτήρια το οικογενειακό εισόδημα και τις πραγματικές δυνατότητες αποπληρωμής.
  • Αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ οικογενειακό στα 40.000 ευρώ και 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, της εισφοράς αλληλεγγύης, των έμμεσων φόρων ΦΠΑ και ΕΦΚ στο πετρέλαιο. Κατάργηση του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών.
  • Μείωση των δημοτικών φόρων και τελών για τις μικροεπιχειρήσεις.
  • Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ - ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

Συνημμένα Αρχεία:
1) ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ 20 ΚΑΙ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...