Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κρήτη: Δρομολόγηση λεωφορείων προς τα αεροδρόμια με νόμιμες προϋποθέσεις ζήτησαν οι ιδιοκτήτες ταξί..!

Συζήτηση σχετικά με το θέμα του αιτήματος από το Επιμελητήριο και την αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου για τη δρομολόγηση λεωφορείων από και προς το αεροδρόμιο Χανίων το οποίο
θα ικανοποιηθεί... από το ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ της αντιπεριφεριάρχη Μαίρης Λιονή και εκπροσώπων του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί του Ν. Ρεθύμνου.Οι ιδιοκτήτες ταξί είχαν αντιδράσει στο άκουσμα της είδησης, θεωρώντας ότι θα αποτελέσει καταστροφή για το επάγγελμά τους η δρομολόγηση λεωφορείων, αν μάλιστα είναι συχνή, και είχαν απειλήσει με κινητοποιήσεις.

Κατά τη χθεσινή συνάντηση στην οποία παρέστησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου Ρεθύμνου κύριοι Γιακουμάκης και Ψαρουδάκης, η κα Λιονή τόνισε ότι δεν πρόκειται οι τοπικοί φορείς να διαπραγματευτούν την απομόνωση του Ρεθύμνου. 

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό - και νομίζω ότι έγινε - ότι πρέπει να εξυπηρετηθεί το Ρέθυμνο

. Οι ιδιοκτήτες 

Tαξί δεν πρόκειται να χάσουν την πελατεία τους. Αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα και ούτως ή άλλως έπαιρναν ταξί θα εξακολουθήσουν να παίρνουν. Τα θέμα είναι να εξυπηρετηθούν αυτοί που μετακινούνται με το ΚΤΕΛ και ταλαιπωρούνται γιατί πρέπει να αλλάξουν δυο λεωφορεία για να φτάσουν στον προορισμό τους. Αυτό που θέλουμε είναι ένας μίνιμουμ αριθμός φθηνών δρομολογίων για την εξυπηρέτηση των ρεθυμνιωτών, των φοιτητών και των τουριστών». Αυτά τόνισε η κα Λιονή στην Κρητική Επιθεώρηση.

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες ταξί εκπροσωπήθηκαν από το περιφερειακό τους όργανο, παρουσία του προέδρου κ. Κοκοτσάκη και του γραμματέα, κ. Πέτρου Περδικάκη.

Οι ίδιοι, όπως σημείωσε ο κ. Περδικάκης στην Κρητική Επιθεώρηση, αντιλαμβάνονται την οικονομική δυσκολία των πολιτών και επομένως αποδέχονται να προγραμματιστούν δρομολόγια λεωφορείων, «αρκεί να γίνεται ό,τι προβλέπει ο νόμος και φυσικά οι απαραίτητοι έλεγχοι». 

Οι ιδιοκτήτες ταξί ζήτησαν διευκρινίσεις για το τι ακριβώς προβλέπεται, όμως για την ώρα και το ΚΤΕΛ δεν έχει απαντήσει πόσα και ποια δρομολόγια θα προγραμματιστούν.

Πάντως, στόχος είναι να καλυφθούν οι ώρες που υπάρχουν πτήσεις με μεγάλο αριθμό επιβατών, όπως οι πρωινές και οι βραδινές.

ΠΗΓΗ:http://www.newsnowgr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...