Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.-Συμπαράσταση στους αγρότες..!

Η Διοίκηση της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. χαιρετίζει και εκφράζει την συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των αγροτών που σε πολλές περιοχές της χώρας βρίσκονται στους δρόμους και διαμαρτύρονται ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης.
Η κατάσταση της  μικρομεσαίας αγροτιάς χειροτερεύει με γοργούς και δραματικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να τείνουν εξαφανιστούν με μικροί και μεσαίοι αγρότες και να συγκεντρωθούν γη και παραγωγή στα χέρια μεγαλοαγροτών, ενώ η κτηνοτροφία οδηγείται σε αφανισμό .
Τα νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης, τα χαράτσια, οι δυσβάσταχτοι φόροι σε εισόδημα και χωράφια, ο ΦΠΑ, η αύξηση στο αγροτικό πετρέλαιο, η περικοπή των ήδη χαμηλών συντάξεων του ΟΓΑ, οι μεγάλες αυξήσεις της ΔΕΗ και τον ΕΛΓΑ, πλήττουν το ήδη μειωμένο εισόδημα των μικρομεσαίων αγροτών, αυξάνοντας παράλληλα το κόστος παραγωγής το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα διάθεσης των προϊόντων τους  και τους οδηγούν στην εξαθλίωση.
Οι μικροί επιχειρηματίες(επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι) έχοντας βιώσει τα τελευταία χρόνια, την φοροεπιδρομή, τη συρρίκνωση του εισοδήματός μας, τα συνεχή λουκέτα, τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία, κατανοούμε  πλήρως την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι αγρότες της χώρας και δεν μπορούμε παρά να τους συμπαρασταθούμε  ευχόμενοι να πετύχουν στον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...