Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: Εξετάζεται η πιθανότητα χρωματισμένου πετρελαίου στα ταξί..!

Την πιθανότητα παραχώρησης χρωματισμένου πετρελαίου στα ταξί εξετάζει η Επιτροπή Συγκοινωνιών της Βουλής, μετά από θέμα που ενέγραψε το ΑΚΕΛ.
 

Ο Βουλευτής Αντρέας Φακοντής είπε ότι το αρμόδιο Υπουργείο Συγκοινωνιών, αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση, ενώ ανάλογη στάση διατηρεί και ο Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, ο οποίος όμως γνωστοποίησε ότι τελική απάντηση θα πρέπει να ληφθεί από την Κομισιόν. - See more at: Ο κ. Φακοντής είπε ότι το χρωματισμένο πετρέλαιο πωλείται αυτή τη στιγμή στο 1.05 ευρώ, ενώ το πετρέλαιο κίνησης είναι στο 1.45, γεγονός που θα μειώσει το κόστος λειτουργίας των ταξί κατά 50% περίπου.

Ο κύκλος εργασιών των ταξί έχει μειωθεί δραματικά, μετά και την έναρξη λειτουργίας του συστήματος δημοσίων συγκοινωνιών υπέδειξε ο κ. Φακοντής, παράλληλα όπως είπε, με την τεράστια αύξηση του κόστους λειτουργίας, προκαλώντας σοβαρό πρόβλημα στους οδηγούς.
Είπε επίσης ότι παλαιότερη μελέτη για απόσυρση αδειών από τις σχεδόν 2 χιλιάδες που είναι τώρα σε ισχύ, δε μπορεί να εφαρμοστεί λόγω της οικονομικής κρίσης. 
ΠΗΓΗ:http://www.sigmalive.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...