Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΤΡΑ:Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΟΕΒΕΣΝΑ και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ..!

Υπό την σκιά των επιπτώσεων της κρίσης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της ΟΕΒΕΣΝΑ, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτης Σκέντζος περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών, κάνοντας λόγο για μέτρα εξόντωσης, από δυσβάστακτους φόρους και εισφορές. Ειδική αναφορά έγινε στους οφειλέτες του ΟΑΕΕ που δεν έχουν ούτε την δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ο κ. Σκέντζος σημείωσε ότι «σήμερα είναι επιτακτική, όσο ποτέ άλλοτε η προώθηση οικονομικών πολιτικών που θα τονώσουν την οικονομία, τις επιχειρήσεις και το εισόδημα των νοικοκυριών. Κυρίως όμως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα όπως είναι η χρηματοδότηση δράσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η πολιτική ενίσχυσης της ζήτησης που καλύπτεται σήμερα με εισαγωγές».

Ο πρόεδρος του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Νίκος Μπαρδάκης αναφέρθηκε και αυτός στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ ενώ τόνισε πως το ΚΕΚ καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την δια βίου εκπαίδευση, δίνοντας την ευκαιρία σε 30.000 επιχειρηματίες να καταρτιστούν.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός, η δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη, ο δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Σπύρος Πολίτης, το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Σπυρόπουλος, πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...