Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ:VIP ελικόπτερα – ταξί στα κατεχόμενα..!

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της εταιρείας Orion Star, στον τουρκοκυπριακό τύπο, αφού πρόκειται να προχωρήσει σε παροχή πολυτελών
υπηρεσιών, λειτουργώντας ελικόπτερα-ταξί στα κατεχόμενα.
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ-ΤΑΞΙ. Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα «Χαμπέρ Κίπρις», ο διευθυντής της εταιρείας, Orion Star, Μεχμέτ Ερουρετέν δήλωσε πως στο εγγύς μέλλον θα προσφέρουν VIP ελικόπτερα ταξί και εντός ολίγων εβδομάδων τα πρώτα δύο ελικόπτερα θα φτάσουν για το σκοπό αυτό στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου.Σύμφωνα με τον κ. Εροθρετέν, έχουν ήδη πάρει, όλες τις άδειες που χρειάζονται και έχουν ορισθεί τα δρομολόγια των ιπτάμενων ταξί. Το ένα ελικόπτερο, σημείωσε, θα έχει τη χρήση ασθενοφόρου, αλλά παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς έρευνας και διάσωσης. Επίσης, το δεύτερο ελικόπτερο, φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθεί ως εναέριο ταξί.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Σύμφωνα με τον κ. Ερούρετεν, το ελικόπτερο ταξί θα διενεργεί καθημερινά δρομολόγια, μέρα και νύχτα, προς τη Βοκολίδα, την Κερύνεια, τον Καραβά, τον Άγιο Επίκτητο, το Πέργαμος και το παράνομο αεροδρόμιο. Στις περιοχές της Μόρφου, τη Λεύκας και της Καρπασίας, πρόσθεσε, επειδή δεν υπάρχουν φωτιζόμενες πίστες ελικοπτέρου, θα πραγματοποιούνται δρομολόγια μόνο κατά τη διάρκεια της μέρας. Εκτός από ταξί, θα είναι επίσης διαθέσιμα για πανοραμικές εκδρομές πάνω από την Κύπρο για τουρίστες και ντόπιους, είπε. Όπως ο ίδιος δήλωσε, μετά τα ελικόπτερα, η εταιρεία του θα προχωρήσει και στην υπηρεσία ενοικίασης έξι αεροπλάνων τζετ για δρομολόγια σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...