Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟ:Μια ακόμη δυναμική παρουσία του Radiotaxi Taxiway στην ΔΕΘ HELEXPO σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις «Agrotica» των τελευταίων ετών..!

25η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων
από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2014

Με διπλάσια μεγέθη και τη μεγαλύτερη

δυναμική των τελευταίων ετών εγκαινιάστηκε χθες (Πέμπτη 30 Ιανουαρίου) η 25η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «Agrotica», η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ HELEXPO) έως τις 2 Φεβρουαρίου.

Η «Agrotica», συνεπής στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια, είναι η μεγαλύτερη διεθνής συνάντηση επαγγελματιών που παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Μηχανήματα, Εξοπλισμό και Εφόδια από όλο τον κόσμο.

- Είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Ν.Α. Ευρώπη
- Προωθεί την ενημέρωση, την τεχνολογία και τη νέα προοπτική στους κλάδους της Γεωργίας
- Αποτελεί τόπο συνάντησης των εκθετών από την εσωτερική αγορά και 30 χώρες με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό
- Οργανώνει προγράμματα hosted buyers και Expopartenariat
- Υποστηρίζεται από ευρύ πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
- Διοργανώνει συνέδρια και ημερίδες για όλες τις εξελίξεις του κλάδου

Όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου κατά τη χθεσινή ημέρα των εγκαινίων, η φετινή «Agrotica» κατάφερε να καλύψει 31.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου έναντι των 15.100 τ.μ. της προηγούμενης διοργάνωσης (2012), ενώ προσέλκυσε 1.321 εκθέτες έναντι των μόλις 745 του 2012. Από τους 1.321 εκθέτες οι 496 είναι Έλληνες, οι 825 ξένοι και προέρχονται από 35 χώρες. Φέτος εκτιμάται ότι ο στόχος για εξαψήφιο αριθμό επισκεπτών είναι εφικτός, όταν στην προηγούμενη διοργάνωση οι επισκέπτες είχαν ανέλθει σε 47.000.

Το Ραδιοταξί Taxiway δηλώνει παρόν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ HELEXPO) με μια ακόμη δυναμική παρουσία σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις «Agrotica» των τελευταίων ετών!



ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...