Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Υπόδειγμα ήθους και τιμιότητας ένας Ηρακλειώτης οδηγός ταξί που βρήκε και παρέδωσε 15.000 ευρώ..!

Υπόδειγμα ήθους και τιμιότητας αποδείχθηκε ένας Ηρακλειώτης οδηγός ταξί που μετέφερε μια καθηγήτρια η οποία ξέχασε μια τσάντα με 15.000 ευρώ, χρήματα που μάζευαν μαθητές
του σχολείου της για την πενταήμερη εκδρομή τους.

Tο Neakriti.gr σήμερα αναφέρει:

Βιοπαλαιστής βρήκε και παρέδωσε...15.000 ευρώ!

«Στις μέρες μας, και παρά την κρίση και την ανέχεια, υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Η καθηγήτρια Αγγλικών του 3ου Γενικού Λυκείου, υπεύθυνη για την εκδρομή της Γ' τάξης, μπαίνει στο ταξί και αποβιβάζεται στον Πόρο. Μέσα στο ταξί, όμως, ξέχασε την τσάντα με 15.000 ευρώ, που είναι το ποσό της σχολικής εκδρομής των παιδιών».

«Η καθηγήτρια, όταν αντιλήφθηκε την απώλεια, έμεινε εμβρόντητη και απελπισμένη - ένα τέτοιο ποσό θα ήταν πολύ δύσκολο να το αναπληρώσει και αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά θα έχαναν την εκδρομή τους. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, κι αφού έχει μείνει στο σημείο που την άφησε το ταξί προσπαθώντας να αποφασίσει τι θα κάνει, βλέπει το ταξί που τη μετέφερε να επιστρέφει».

«Ο οδηγός του ταξί (ούτε καν ιδιοκτήτης) Γιάννης Αντωνάκος, ένας 50χρονος βιοπαλαιστής, είχε αντιληφθεί την τσάντα με τα χρήματα και έκανε αναστροφή για να τα επιστρέψει στην καθηγήτρια!»

«Η τελευταία, ανακουφισμένη και χαρούμενη, συγκινήθηκε από την πολύ ανθρώπινη - και πολύ σπάνια στους καιρούς που ζούμε - πράξη του οδηγού!»

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ:

«Αυτοκινητιστής στο Ηράκλειο παρέδωσε την τσάντα που ξέχασε μέσα στο ταξί του μια γυναίκα σε κούρσα από το Μεϊντάνι στον Πόρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η τσάντα περιείχε τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει μαθητές Λυκείου για την πολυήμερη εκδρομή τους».



ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...