Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ TAXIWAY: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..!


Θεσσαλονίκη 13/09/2013

Αξιότιμα μέλη Διοικήσεων των Ραδιοταξί Μακεδονία και Mercedes

Οι διοικήσεις όλων των ραδιοταξί και ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια στην προσπάθεια τους να φέρουν παραπάνω μεταφορικό έργο στα μέλη τους, προχώρησαν σε εκπτώσεις και σε προσφορές προς το επιβατικό κοινό.

Ως ύστατη λύση σε αυτή την κατρακύλα που δεν έχει τελειωμό και για το συμφέρον όλων των συναδέλφων, ξεκινήσαμε όλα τα ραδιοταξί έναν διάλογο για την ένωση των δυνάμεων μας.

Δυστυχώς σε αυτό τον δρόμο δεν τερματίσαμε όλοι μαζί.

Παρόλα αυτά και επειδή οι αρχές μας για ένα ραδιοταξί στην πόλη παραμένουν σταθερές, ζητήσαμε από το σωματείο με έγγραφο μας όχι για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά για το συμφέρον της πόλης και των συναδέλφων, να προκαλέσει μια συνάντηση για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της ένωσης ΠΡΙΝ τις εκλογές του ενοποιημένου φορέα και ΟΧΙ μετά από αυτές.

"Σαφέστατα μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι παραδέχεστε μέσα από το κοινό σας έγγραφο την διάθεση που έχουμε ως taxiway για συνένωση τελικά όλων των ραδιοταξί της πόλης."

Αυτό που δεν τονίζεται όμως στο έγγραφο που αναρτήσατε στο διαδίκτυο είναι ότι επίσημα δηλώσατε πως δεν θέλετε ένωση.

Παρόλο που λυπούμαστε για αυτήν την εξέλιξη φέραμε ως θέμα στην ιδία συνάντηση και δεσμευτήκαμε να υπογράψουμε αμέσως κοινή τιμολογιακή πολιτική.

Τα δυο ραδιοταξί που έφτασαν στην ένωση με την έναρξη και μόνο των συζητήσεων, σταμάτησαν να κάνουν επιπλέον ενέργειες για προσέλκυση πελατών με εκπτώσεις αλλά προχώρησαν ακόμα και ένα βήμα παραπάνω σε απόσυρση τιμολογιακών εκπτώσεων.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει σε αυτό θέμα από την πλευρά σας διάφορες κινήσεις εκπτώσεων απλά και μόνο για να κερδίσετε πελάτες.

Στην ένωση είπατε ΟΧΙ.

Εμείς λέμε τουλάχιστον να συμφωνήσουμε σε μια κοινή τιμολογιακή πολιτική.

Σας καλούμε αύριο στα γραφεία του Σωματείου Ερμής στις 10 το πρωί για μια καθοριστική συνάντηση για αυτό το θέμα.

Με εκτίμηση, η Διοίκηση του Taxiway.

Συνημμένο Αρχείο:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...