Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων..!

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος μίλησε στην 2η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε στις
18/09/2013, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Δημόσιες υπεραστικές οδικές μεταφορές επιβατών - Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών και άλλες διατάξεις».

Δείτε το βίντεο:


Δεν είναι απαραίτητο να πάει κάποιος στην ζούγκλα, στα βουνά και στις σπηλιές... αρκεί να περάσει μια βόλτα από τη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο οτι ο νόμος της ελεύθερης αγοράς είναι ίδιος με το νόμο της ζούγκλας.

Από την 2η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το σχέδιο νόμου που μας αφορά, πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αφαιρεθούν δύο σημαντικές παράγραφοι του νομοσχεδίου, 16 και 17, που προέβλεπαν την διατήρηση της εργασιακής ειρήνης στον κλάδο. Η κατάργηση τους μόνο το μπάχαλο θα επιφέρει στον κλάδο. Ήδη μας έχουν αφαιρεθεί πολλά και σημαντικά χωρίς να βελτιωθεί ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ!!

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 16

16. Επιτρέπεται η λειτουργία ενός (1) Ραδιοταξί σε κάθε έδρα διοικητική μονάδα του άρθρου 83 του ν.4070/12 (Α'82) εφόσον στο Ραδιοταξί έχει ενταχθεί το 50% του συνολικού αριθμού των ΕΔΧ - ΤΑΞΙ αυτοκινήτων της έδρας - διοικητικής μονάδας.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 17

17. Δεύτερο Ραδιοταξί δύναται να λειτουργεί εφόσον σε αυτό έχει ενταχθεί τουλάχιστον το 30% του συνολικού αριθμού των ΕΔΧ - ΤΑΞΙ αυτοκινήτων, για τις έδρες - διοικητικές μονάδες της περίπτωσης α' της παραγράφου 2 του άρθρου 83 του ν.4070/12, ή τουλάχιστον 150 ΕΔΧ - ΤΑΞΙ αυτοκίνητα, για τις έδρες - ενιαίες διοικητικές μονάδες της περίπτωσης β' της παραγράφου 2 του ίδιου ανωτέρω άρθρου του ν.4070/12.


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...