Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στην "Κοινωνία Ώρα Mega" για τη μεταφορά των μαθητών..!

Σε μεγάλο βαθμό οι μετακινήσεις των μαθητών γίνονται κανονικά επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".


"Στο μεγάλο βαθμό οι μετακινήσεις των μαθητών γίνονται κανονικά. Υπάρχουνε περιπτώσεις όπως λέτε όπου υπάρχουνε διάφορα προβλήματα, γιατί ξέρετε οι συμφωνίες δεν είναι με ένα οργανισμό, ενιαίο σε όλη τη χώρα. 


Άς πούμε τα ΚΤΕΛ για παράδειγμα, στα οποία δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, είναι κατά τόπους διαφορετικές διοικήσεις. Υπάρχει ένα κεντρικό όργανο βέβαια, αλλά υπάρχει και μια κατά τόπους διοίκηση. Υπάρχουν επίσης θέματα με άλλους τρόπους μεταφοράς που γίνονται. Εκεί λοιπόν, υπάρχουν κάποια θέματα απο την παράταση του νόμου. 

Αυτό προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Μιλάμε για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Υπάρχει παράταση της συμφωνίας που υπήρχε πέρυσι. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, εκεί και οι Περιφέρειες και οι Δήμοι και με τη βοήθεια τη δική μας, κοιτάζουμε να τα λύσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε. Αλλά γενικά, η μεταφορά γίνεται κανονικά", είπε.

Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...