Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Δεν μπήκε σε ταξί ο 29χρονος. Διαψεύδει ο πρόεδρος των ταξιτζήδων της Θήβας..!

Διαψεύδει ο πρόεδρος των ταξιτζήδων της Θήβας πως ο 29χρονος που σκοτώθηκε την Παρασκευή από ΙΧ μπροστά στα μάτια ενός 6χρονου παιδιού στον δρόμο Θήβας-
Λιβαδειάς, είχε νωρίτερα επιβιβαστεί σε ταξί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος άνδρας και το παιδί είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Λιβαδειά.

Από λάθος όμως κατέβηκαν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας. Από εκεί πήραν ταξί προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους στον Ορχομενό. Στην μέση της διαδρομής όμως, ο 29χρονος ενημέρωσε τον οδηγό πως δεν είχε χρήματα και εκείνος τους κατέβασε από το ταξί με αποτέλεσμα να συνεχίσουν πεζοί. Στο 9ο χιλιόμετρο όμως του δρόμου Θήβας -Λιβαδειάς περίπου στις 10 και μισή το βράδυ, ο 29χρονος και ο γιος της γυναίκας που συζούσε παρασύρθηκαν από το ΙΧ που οδηγούσε ένας 53χρονος από το Ύπατο Θηβών Ο 29χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ το 6χρονο παιδί, ευτυχώς μόνο ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας. Ο κ.Βασίλης Καραμαγκιόλης σε δηλώσεις επιμένει κατηγορηματικά πως κανείς οδηγός ταξί δεν τους παρέλαβε από τον σταθμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...