Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ρόδος: Δωρεάν μεταφορά και δώρα σε ζευγάρι Γάλλων τουριστών για τη συμπλήρωση 100.000 κρατήσεων ταξί..!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε ζευγάρι Γάλλων επισκεπτών της Ρόδου, κατά τη διαδρομή τους από το ξενοδοχείο «PRINCESS ADRIANA» στο Κιοτάρι προς το
αεροδρόμιο Διαγόρας, όταν ενημερώθηκαν από τον οδηγό τους κ. Μυριαλλή Κούρο ότι η μεταφορά τους θα γίνει δωρεάν.

Η κλήση από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου καταγράφηκε ως η πρώτη προς το αεροδρόμιο, μετά τις 100.000 αναθέσεις στο νέο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων ταξί «cabs.gr». Το γεγονός αυτό δημιούργησε την ευχάριστη υποχρέωση στους υπεύθυνους του συστήματος να οργανώσουν μια μικρή υποδοχή στο αεροδρόμιο και να αναλάβουν το όποιο κόστος της μεταφοράς. Τέλος, πρόσφεραν στο ζευγάρι μελεκούνια και άλλα παραδοσιακά προϊόντα της Ρόδου, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο και με τις καλύτερες εντυπώσεις τις διακοπές τους στο νησί της Ρόδου.

Το σύστημα αυτόματης διεκπεραίωσης κλήσεων που αναλαμβάνει την προώθηση των αιτημάτων από τους πελάτες προς τους οδηγούς των οχημάτων ταξί του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου ΣΥΝ.Π.Ε., είναι εγκατεστημένο σε όλες σχεδόν τις ρεσεψιόν των ξενοδοχείων του νησιού και δημιουργήθηκε από την εταιρεία εφαρμογών «Trinity Vision».
ΠΗΓΗ:
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα στο rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...