Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ-Συμμετοχή μελών της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσ/κη στη ΔΕΘ στις 7/9/2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΕΒΕΣΝΑ ΣΤΙΣ 9/9/2013..!


 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
                 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
             ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
             Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
            ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
             E-mail: oebesna1@otenet.gr

Αρ. αρχείου: Φ018/Β1/18                                                                           Πάτρα  9 /9/2013
Αρ. πρωτoκ: 450/2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Συμμετοχή  μελών της  Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσ/κη
              στη ΔΕΘ στις 7/9

Ουσιαστική ήταν η εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στη Θεσ/κη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 78ης Δ.Ε.Θ. στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ.
Επαγγελματίες, βιοτέχνες & αυτοκινητιστές μέλη των Α΄/θμιων Σωματείων της Ομοσπονδίας μας αφού συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Πελοποννησιακό στάδιο μετέβησαν με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν στη Θεσ/κη και εκεί ενώθηκαν με τους συγκεντρωμένους από τις άλλες Ομοσπονδίες Ε.Β.Ε της χώρας στην πλατεία Αριστοτέλους σε μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μεγαλειώδη πορεία πρωτοφανή για τα δεδομένα της συμπρωτεύουσας.
Πραγματικά η εκπροσώπηση της Πάτρας ήταν δυναμική, συγκροτημένη, με πανό, αποτελεσματική, όχι όμως η αναμενόμενη για τα δεδομένα της σκληρής οικονομικής πραγματικότητας που βιώνουμε όλοι μας. Γι’ αυτό ακριβώς αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτούς που συμμετείχαν αλλά και πολλά ερωτηματικά γι’ αυτούς που έμειναν αμέτοχοι και αδρανείς.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έγιναν ομιλίες και η παρουσίαση των προβλημάτων των μικρομεσαίων έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς βέβαια την παρουσία κυβερνητικών στελεχών οι οποίοι προτίμησαν να απέχουν, να λιποτακτήσουν θα λέγαμε φοβούμενοι τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή.

 Η δυναμική και μαζική αυτή συμμετοχή ας αποτελέσει αγωνιστικό κάλεσμα προς όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, αυτοκινητιστές για συνέχιση των αγώνων και απαρχή νέων μορφών αγώνα πιο ευέλικτων που θα ακολουθήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπου τίθενται σε εφαρμογή  όλα τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικα και η θηλιά γύρω από το λαιμό μας σφίγγει ακόμα περισσότερο, όσο ακόμα υπάρχει δυνατότητα και διατηρείται ζωντανή η ελπίδα για ανατροπή της κατηφορικής αυτής πορείας.

ΠΗΓΗ:http://taxipatra.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...