Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΡΑ:Kόντρες ιδιοκτητών ταξί..!

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των ιδιοκτητών ταξί Μεγάρων μετά την πρωτοβουλία 12 από τους συνολικά 24 να ιδρύσει κοινοπραξία.
 Τα μη μέλη της κοινοπραξίας παραπονιούνται
ότι τα μέλη επιδιώκουν να είναι οι μόνοι οι οποίοι θα λειτουργούν την πιάτσα στην Κεντρική Πλατεία.
Αν και ή πιάτσα είναι διαθέσιμη σε όλους, τα μη μέλη αποφεύγουν να την χρησιμοποιούν και κατηγορούν τα μέλη της κοινοπραξίας ότι χρησιμοποιούν διάφορα τερτίπια με τα τηλέφωνα ώστε να είναι ασύμφορη η παραμονή τους.

Αίτημα για καινούργια πιάτσα
Σε απάντηση στην κοινοπρακτική προσπάθεια, οι ανεξάρτητοι πλέον ιδιοκτήτες ζητούν να ιδρυθεί καινούργια πιάτσα στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Σηλυβρίας, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Μάλιστα στην υπόθεση έχει παρέμβει και ο Σύνδεσμος Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ο οποίος στηρίζει την πρωτοβουλία.
Ο ΣΑΤΑ από 22 Αυγούστου 2013, με αιτιολογικό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και των οδηγών ταξί, έχει ζητήσει με αίτησή του προς τον Δήμο Μεγαρέων να εγκρίνει την ίδρυση νέας πιάτσας στο σημείο αυτό.
Η δημιουργία τουλάχιστον μίας ακόμα οργανωμένης πιάτσας ταξί στα Μέγαρα δεν ζητείται για πρώτη φορά. Στο παρελθόν το Δημοτικό Συμβούλιο έχει απασχοληθεί για το ίδιο θέμα αλλά δεν ενέκρινε.
Τώρα για άλλη μια φορά καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει επί του ίδιου αιτήματος και υπό διαφορετικές συνθήκες.
Δηλαδή τόσο των ίδιων των ενδιαφερομένων αλλά και του υπάρχοντος νομικού πλαισίου για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...