Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση των ιδιοκτητών ταξί Καβάλας με τον Δήμαρχο, για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος..!

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Καβάλας κ. Μανώλης Τσιλογιώργης και ο πρόεδρος του Eurotaxi Καβάλας κ. Γρηγόρης Αποστολίδης συναντήθηκαν την Πέμπτη με τον
Δήμαρχο Καβάλας κ. Κωστή Σιμιτσή και συζήτησαν σε καλό κλίμα, ποικίλα θέματα, επί των οποίων εξασφάλισαν τη δημαρχιακή δέσμευση περί της υλοποίησής τους.

Συζήτησαν για την ανάπλαση επί της οδού Αβέρωφ, όπου και θα πεζοδρομηθεί η άνοδος, επομένως θα επηρεαστεί μία από τις καλύτερες πιάτσες των οδηγών, κι έτσι ζήτησαν να μην απομακρυνθεί από το σημείο όπου βρίσκεται εδώ και σαράντα χρόνια, ενώ στο σημείο θα σταθμεύουν 13 μόνο οχήματα.

Στη συνάντηση, τέθηκε επίσης η επέκταση της πιάτσας στην περιοχής της Δημοτικής Αγοράς και έως το ύψος της οδού Αριστοτέλους. Για το σημείο προϋπήρξε και παλαιότερη αίτηση των οδηγών ταξί αλλά προέκυψε πρόβλημα με τον ΚΟΚ και το θέμα δεν είχε τακτοποιηθεί.

Ζήτησαν επίσης να τοποθετηθούν παγκάκια στην πιάτσα εντός του υπαίθριου χώρου του νοσοκομείου. Επιπρόσθετα ζήτησαν αν είναι δυνατόν και την τοποθέτηση στέγαστρου, οπότε ο Δήμαρχος πρότεινε την μετακίνηση του υπάρχοντος στέγαστρου που βρίσκεται απέναντι από την Εθνική Τράπεζα και εξυπηρετούσε το τρενάκι του δήμου, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τέλος, ζήτησαν διαγραμμίσεις στις πιάτσες των ταξί, αφού με την πάροδο του χρόνου το κίτρινο χρώμα στην άσφαλτο σβήστηκε.



ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...