Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν απόψε στην περιοχή Ζέφυρος, πήραν ταξί κι έφυγαν..!

Αποβίβαση δέκα τουλάχιστον λαθρομεταναστών, έγινε απόψε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, στην παραλιακή περιοχή Ζέφυρος! 

Τις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με

πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ειδοποίησε επιχειρηματίας που διατηρεί γραφείο στην περιοχή κι ο οποίος έκπληκτος είδε να αποβιβάζονται από μια ξύλινη βάρκα στην παραλία της περιοχής 10 τουλάχιστον άτομα με αποσκευές μεταξύ των οποίων κι ένα νήπιο στην αγκαλιά της μητέρας του! 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες αρχές κι επιτόπου έφθασαν περιπολικά και μοτοσικλέτες της αστυνομίας καταφέρνοντας έτσι να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τέσσερις από αυτούς μεταξύ των οποίων και τη μητέρα με το νήπιο. 

Οι υπόλοιποι, όπως δήλωσε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ κάτοικος της περιοχής, σταμάτησαν κανονικά ένα ή δύο ταξί και αφού επιβιβάστηκαν σε αυτό αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Για το σοβαρό αυτό περιστατικό, που για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνει ότι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας και των νησιών μας ειδικότερα είναι ξέφραγα αμπέλια, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου που διεξάγει έρευνες για να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό λαθρομεταναστών που ήρθαν ανενόχλητοι στο νησί μας και… κατάφεραν επίσης ανενόχλητοι να πάρουν ταξί και να πάνε ενδεχομένως και σε ξενοδοχείο για να… ξαποστάσουν! 


Οι τρεις λαθρομετανάστες και το νήπιο κρατούνται αυτή την ώρα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου ενώ για τους υπόλοιπους γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό τους. 

Σε πλήρη εξέλιξη επίσης, βρίσκεται και έρευνα από το Λιμενικό Σώμα για το ενδεχόμενο εντοπισμού των δουλεμπόρων που τους βοήθησαν να φθάσουν στο νησί μας. 


ΠΗΓΗ:http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...