Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

O πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Άρτας για τη μεταφορά μαθητών..!

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Άρτας κ. Φώτης Κέφης ρωτήθηκε από την "ΗΧΩ της Άρτας" για το τι θα συμβεί με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα σχετικά με την παράταση των συμβάσεων μεταφοράς των μαθητών και
απάντησε πως αν δεν δει το ζήτημα και δεν κατανοήσει τα προβλήματα που δημιουργούνται με την ΚΥΑ το υπουργείο Οικονομικών και Εσωτερικών, (συνάντηση προχθές είχε η Ομοσπονδία με τον κ. Μιχελάκη) ίσως να μην υπάρξει συμμετοχή στον νέο διαγωνισμό. Αυτό όμως όπως είπε είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Άρτας, στην επικοινωνία με την "ΗΧΩ της Άρτας" για το εν λόγω θέμα, ανέφερε πως πλέον η κρίση έχει χτυπήσει τόσο έντονα τον κλάδο, ώστε σε πολλές περιπτώσεις να μην βγαίνουν τα ημερησία έξοδα του αυτοκινήτου.

«Θέλουμε καύσιμα 500 ευρώ το μήνα και ΟΑΕΕ άλλα 400, δηλαδή υπολογίζουμε 30 ευρώ την ημέρα μόνο για την κάλυψη εξόδων του αυτοκινήτου. Τις περισσότερες μέρες βγάζουμε 25 ευρώ αλλά και 40 να φτάσει κάποιος τι θα καλύψει με τα 10 ευρώ την οικογένεια, τους λογαριασμούς;» αναρωτήθηκε ο ίδιος, εξηγώντας ότι σχεδόν το σύνολο των αυτοκινητιστών δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΑΕΕ και στερούνται έτσι ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης οι ίδιοι και οι οικογένειές τους και πρόσθεσε: «εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και τις μεταφορές των μαθητών από πλευράς παροχής υπηρεσιών, όμως δεν φαίνεται το υπουργείο να το αντιλαμβάνεται αυτό και να αναγνωρίζει το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί αν δεν αλλάξει ορισμένα πράγματα», εξήγησε ο ίδιος λέγοντας ότι η παράταση αυτή των συμβάσεων που γίνεται έρχεται ουσιαστικά από το 2010 μειωμένη με περικοπές που το ίδιο το υπουργείο έκανε κατά 40%. «Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε μπορώ να σας πω από τώρα τι θα γίνει με τη συμμετοχή στον νέο διαγωνισμό» κατέληξε ο κ. Κέφης.

Διαβάστε περισσότερα στο ixotisartas.gr


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...