Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η χειρότερη καλοκαιρινή σαιζόν για τα ταξί της περιοχής Σητείας..!

Η χειρότερη καλοκαιρινή σαιζόν, αλλά και ως τώρα γενικότερα η χειρότερη χρονιά των τελευταίων δύο δεκαετιών είναι η τρέχουσα για τους επαγγελματίες του κλάδου ταξί στην
περιοχή της Σητείας.
Η πτώση της κίνησης φθάνει το 80%. Το ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό, προκαλεί όχι μόνο απογοήτευση, αλλά και έντονη ανησυχία στους επαγγελματίες του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σητείας. 


Μάλιστα πολλοί εκτιμούν ότι δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν το επάγγελμα τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωση των ιδίων και των οικογενειών τους.
Το Σωματείο λειτουργεί από το 1976 και πλέον -μετά και την ενσωμάτωση των ταξί της περιφέρειας του Δήμου- αριθμεί 38 μέλη. Δυστυχώς έντονος είναι ο προβληματισμός των επαγγελματιών λόγω της γενικότερης δύσκολης οικονομικής κατάστασης, των φορολογικών και ασφαλιστικών δυσμενών επιπτώσεων για τον κλάδο. Αλλά και της επικρατούσας στην περιοχή της Σητείας κατάστασης, που όχι μόνο παραμένει χωρίς ουσιαστική ανάπτυξη, αλλά και διανύει μία τουριστική σαιζόν που δεν είναι καλή.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Αθανάσιος Καρελάς αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου, ενώ δεν έκρυψε -μεταφέροντας και τις απόψεις των συναδέλφων του- την αγωνία, την ανησυχία και την αγανάκτηση του.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...