Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ηράκλειο: Σύλληψη δύο ατόμων για «μαϊμού» επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων..!

Χωρίς λειτουργικά έξοδα, φόρους και εγκαταστάσεις λειτουργούσε εδώ και καιρό μία «μαϊμού» επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι «ιδιοκτήτες» της εταιρείας που ήταν
Ούγγροι, λογάριαζαν όμως χωρίς τον σύλλογο επαγγελματιών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Μαλίων «Ο Ηνίοχος», μέλη του οποίου αντελήφθησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι Ούγγροι παρουσιάζοντας φυλλάδια με τα 4 αυτοκίνητα, τη μία μηχανή και το ένα μίνι μπας που διέθεταν τα νοίκιαζαν σε τουρίστες. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα είχαν ουγγρικές πινακίδες!

Η απάτη αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη το βράδυ της Παρασκευής των δύο Ούγγρων, μετά από καταγγελία του συλλόγου ενοικιαζόμενων «Ο Ηνίοχος» και αφού η αστυνομία παρακολούθησε τις κινήσεις τους.

Συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα, σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου με τη συνεργασία του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, 2 άτομα, υπήκοοι Ουγγαρίας, ηλικίας 30 και 34 ετών για απάτη [κατελήφθησαν ως υπάλληλοι γραφείου ενοικιάσεως αυτοκινήτων, το οποίο στερούταν σχετικής άδειας από τον αρμόδιο οργανισμό, να έχουν ενοικιάσει αντίστοιχο αριθμό οχημάτων σε 3 άτομα, υπηκόους Ουγγαρίας, ηλικίας 45, 38 και 56 ετών, παρουσιάζοντας ως αληθές το ψευδές στοιχείο της νόμιμης λειτουργίας ανωτέρω γραφείου, πείθοντας και αποσπώντας από αυτούς χρηματικά ποσά].

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.


ΠΗΓΗl:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...