Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΚΡΗΤΗ:Διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για το μεταφορικό έργο στη Χερσόνησο..!

Κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στράφηκαν χθες οδηγοί ταξί που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της, επικαλούμενοι την ανάκληση
απόφασης της περιφέρειας και με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος συναδέλφων τους για παράνομο μεταφορικό έργο στη Χερσόνησο.

'Εξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρέθηκαν 20 ταξί, με τους επαγγελματίες να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν "εξωπραγματική" και τονισαν ότι κακώς ο κ.Δεικτάκης ανακάλεσε την σχετική απόφαση του περιφερειάρχη που έδινε το δικαίωμα σε οδηγούς ταξί να εκτελούν έργο.

“Μας στερούν το έργο, δεν μας αναγνωρίζουν , αλλα εμείς πληρώνουμε ΤΣΑ, είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας’ έλεγαν και κατήγγειλαν ότι αναιρέθηκε η συμφωνία που είχε γίνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο να μπορούν κι άλλοι οδηγοί να πανε στη Χερσόνησο.

Η συνάντησή τους με τον Γιώργο Δεικτάκη δεν έγινε, καθώς ο Γενικός ήταν εκτός Ηρακλείου.

Οι τρεις, δύο οδηγοί κι ένας ιδιοκτήτης, τιμωρήθηκαν με ποινή φυλάκισης ενός έτους με 3ετή αναστολή με την κατηγορία της παραβίασης δικαστικής απόφασης. Οι ίδιοι πάντως έκαναν έφεση προκειμένου η υπόθεση να εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό.

Η απόφαση στηρίχθηκε στο γεγονός ότι από τη στιγμή που ισχύει μία δικαστική απόφαση για τους 12 αυτοκινητιστές, δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός με τους υπόλοιπους κι εφόσον η απόφαση αφορά στους 12, δεν μπορεί να ισχύει κάτι άλλο για τους άλλους 8, κάτι που οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν. 

ΠΗΓΗ:http://www.patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...