Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τι χρειάζεται η «Φροντίδα Ατυχήματος»..!

Η «Φροντίδα Ατυχήματος» είναι μια προαιρετική κάλυψη, η οποία όμως μάς βοηθά πολλαπλώς σε ενδεχόμενη εμπλοκή μας σε τροχαίο ατύχημα. 
Η υπηρεσία «Φροντίδα Ατυχήματος» που προσφέρεται από πολλές ασφαλιστικές, είναι μια κάλυψη που μας δίνει τη δυνατότητα να διευκολυνθούμε σημαντικά σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθώντας να κάνουν τα πακέτα ασφάλισης πιο ελκυστικά, παρέχουν επιπλέον καλύψεις, μέσα στις οποίες εντάσσεται κι η «Φροντίδα Ατυχήματος», η οποία μάς βοηθά πολλαπλώς σε ενδεχόμενη εμπλοκή μας σε τροχαίο ατύχημα. 

Μάλιστα, για πολλές εταιρείες ονομάζεται Οδική Βοήθεια, αλλά για άλλες αποτελεί ξεχωριστή κάλυψη. Γι αυτό θα πρέπει να διευκρινίζεται στο συμβόλαιό μας οι όροι κι οι προϋποθέσεις της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ώστε να μην υπάρξει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα, όταν τη χρειαστούμε. Πάντως, ούτως ή άλλως είναι χρήσιμο να την έχουμε.

Τι περιλαμβάνει η Φροντίδα Ατυχήματος

Με τη συγκεκριμένη προαιρετική κάλυψη παρέχεται ένα ειδικό πλέγμα υπηρεσιών σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα (είτε ευθυνόμαστε είτε όχι). Έτσι, εάν εμπλακούμε σε ατύχημα παίρνουμε τηλέφωνο την ασφαλιστική μας και έρχεται ένας υπάλληλός της ο οποίος αναλαμβάνει: 

• Τη φωτογράφιση, των οχημάτων που εμπλέκονται στο ατύχημα, των ζημιών και της σκηνής του ατυχήματος. 

• Την κατασκευή σχεδιαγράμματος της σκηνής του ατυχήματος με σημειωμένες τις κατευθύνσεις και όλα τα σημεία που πιθανόν να φανούν χρήσιμα στην καταμέτρηση της ευθύνης και της ζημιάς. 

•Τη συμπλήρωση των απαραίτητων εντύπων και των στοιχείων των εμπλεκόμενων.

•Να καλέσει την Αστυνομία για περαιτέρω καταγραφή και ασθενοφόρο εφόσον χρειάζεται.

•Τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου μας σε συνεργείο της επιλογής μας.


ΠΗΓΗ:http://www.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...