Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΡΟΔΟΣ:Δύο ουρές για τα ταξί στο αεροδρόμιο..!

Θέμα έχει προκύψει με τον τρόπο και τον χώρο αναμονής των ταξί έξω από το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, το οποίο τέθηκε χθες επί τάπητος στο
γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου. 

Στη συνάντηση που έγινε στις 12 χθες το μεσημέρι ήταν παρόντες μέλη των διοικητικών συμβουλίων των δύο σωματείων ταξί της περιοχής μας με τους νομικούς τους συμβούλους κ.κ. Ασημένη Βεργή και Φώτη Κωστόπουλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εκτενή συζήτηση που έγινε αναφορικά με το θέμα της ρύθμισης της αναμονής των ταξί στο αεροδρόμιο, αποφασίστηκε να λειτουργήσουν δύο «ουρές», η μία για τα προμισθωμένα ταξί και η άλλη για τα «ελεύθερα». Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή και από τους εκπροσώπους των δύο σωματείων και πρόκειται να εφαρμοστεί πιλοτικά το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να αποφευχθεί και η όποια άγρα πελατών τυχόν γινόταν. 

Ωστόσο για την καλή εφαρμογή του μέτρου σήμερα πρόκειται να γίνει σύσκεψη στο αεροδρόμιο, παρουσία της αερολιμενάρχη Ρόδου, η οποία και θα ορίσει τους χώρους στάθμευσης των ταξί ώστε να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα.


ΠΗΓΗ:http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...