Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας ως οδηγός ταξί..!

Norway PM Jens Stoltenberg works as secret taxi driver

Ο κ. Jens Stoltenberg, ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας, είπε ότι ήθελε να ακούσει τους νορβηγούς ψηφοφόρους και ότι τα ταξί ήταν ένα
από τα λίγα μέρη όπου οι άνθρωποι μοιράζονται τις πραγματικές απόψεις τους.

Φόρεσε γυαλιά ηλίου και παριστάνοντας έναν οδηγό ταξί του Όσλο μετέφερε τους επιβάτες στον προορισμό τους χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, παρά μόνο όταν αναγνωρίζονταν από αυτούς. Οι συνομιλίες με τους επιβάτες καταγραφόταν με μια κρυφή κάμερα. Το βίντεο - που σε συνεργασία με διαφημιστική εταιρεία - έχει αναρτηθεί στο Facebook, στη σελίδα του πρωθυπουργού, πρόκειται να γίνει μια ταινία, που θα χρησιμοποιηθεί ως μέρος της εκστρατείας του για την επανεκλογή του τον Σεπτέμβριο.

Jens Stoltenberg - πρωθυπουργός Νορβηγίας

"Είναι σημαντικό για μένα να ακούσω τι πραγματικά πιστεύει ο κόσμος»,

"Και αν υπάρχει ένα μέρος που οι άνθρωποι μπορούνε να πούνε αυτό που πραγματικά σκέφτονται για τα περισσότερα πράγματα, αυτό είναι το ταξί."

Ερωτηθείς αν θα εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει ένας οδηγός ταξί με πλήρη απασχόληση, εφόσον χάσει τις εκλογές, ο κ. Stoltenberg απάντησε: "Νομίζω ότι η χώρα και οι νορβηγοί επιβάτες των ταξί εξυπηρετούνται καλύτερα αν είμαι ο πρωθυπουργός και όχι ένας οδηγός ταξί."

Κριτική για την οδήγηση του

Οι περισσότεροι επιβάτες κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή πως υπήρχε κάτι παράξενο στον οδηγό χωρίς να μπορούν να το προσδιορίσουν, κάνοντας του μάλιστα και κριτική για την οδήγηση του. Κανένας από τους επιβάτες του δεν χρεώθηκε για τη διαδρομή.

Ο κ. Stoltenberg είναι δημοφιλής στη Νορβηγία, αλλά οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι υστερεί έναντι της αντιπολίτευσης πριν από τις εκλογές.

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...