Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι αδιαφανείς αποφάσεις για τις άδειες ταξί οδηγούν σε πόλεμο..!

Σε θέσεις μάχης οι ιδιοκτήτες ταξί στο Νομό Ηρακλείου, αφού μια μεγάλη μερίδα τους αντιδρά για τα κριτήρια με τα οποία μεταφέρθηκαν οι άδειες σε συναδέλφους
του, στη Χερσόνησο! Στο πλευρό των αντιδρώντων και ο Δήμος Χερσονήσου! 
Ο τρόπος και τα κριτήρια με βάση τα οποία πάρθηκε η απόφαση για τη μεταφορά αδειών ταξί από τις έδρες που είχαν δηλωμένες μέχρι πρότινος, στο ...φιλέτο της Χερσονήσου, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν ιδιοκτήτες ταξί, αυτή η διαδικασία έγινε με άγνωστα κριτήρια και σε συννενόηση της Περιφέρειας Κρήτης με ορισμένους ιδιοκτήτες!
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι να νιώθουν ριγμένοι πολλοί από τους υπόλοιπους ταξιτζήδες! Αυτό που τονίζεται μάλιστα από την πλευρά τους είναι ότι η επιλογή για την ουσιαστική αναβάθμιση των αδειών ορισμένων δεν έγινε καθόλου τυχαία, με αποτέλεσμα να εγείρονται πολλέ αμφιβολίες και να υπάρχουν αντιδράσεις.
Ήδη, όπως μαθαίνουμε την Τρίτη 17 Ιουλίου συγκαλείται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Χερσονήσου για την οργάνωση της αντίδρασης τους και των επόμενων κινήσεων τους, στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της δικαιοσύνης!
Με βάση την απόφαση που πάρθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, οι οδηγοί που επιλέχθηκαν για να μεταφέρουν τις άδειες τους στη Χερσόνησο, αυξάνουν κατά πολύ την αξία της άδειας τους σε μια νύχτα!
Την ίδια ώρα ιδιοκτήτες ταξί, που είναι δημότες Χερσονήσου και οι οποίοι έχουν δηλωμένες άλλες περιοχές του νομού, δεν κατάφεραν να μεταφέρουν στη φυσική τους έδρα τις άδειες τους, ενώ με βάση τη λογική θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα έπρεπε να ευνοηθούν!
Έτσι όλα δείχνουν ότι πάμε σε νέα πολεμική σύρραξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...