Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Δήμος Ηρακλείου Αττικής - Διακήρυξη Ανοικτού διεθνούς δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού: «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013»..!

Ηράκλειο Αττικής 26 -07 -2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 
                                                         

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μητσόπουλος Κ.                                                     
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2132000100
ΦΑΞ: 2132000260

Αριθμ.Πρωτ: ΟΙΚ.10643

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, προκηρύσσει Ανοικτό διεθνή δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013» με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, προϋπολογισμού δαπάνης 451.611,22€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί  στις 07 του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ έτους  2012, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με ώρα λήξης παράδοσης προσφορών  11:00  στο Δημοτικό Κατάστημα, οδός Στ. Καραγιώργη 2, μπροστά στην αρμόδια επιτροπή. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι κατέχουν τα προσόντα και προσκομίσουν τα νόμιμα δικαιολογητικά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους όρους διακήρυξης.
Το ποσό της εγγυητικής επιστολής για συμμετοχή στον διαγωνισμό ανέρχεται σε ποσοστό 3%  επί  της προϋπολογισθείσας δαπάνης (χωρίς ΦΠΑ) για το σύνολο των δρομολογίων ή για το μέρος των δρομολογίων που αφορά η προσφορά.
Πληροφορίες δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα ανωτέρω τηλέφωνα.
                                                                                
Ο   ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Ε. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε την Προκήρυξη Αναλυτικά

http://xanthi-radiotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...