Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης οχημάτων ΤΑΧΙ Χαλκίδας..!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας αποφάσισε ομόφωνα και αποδέχθηκε την θετική εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Συγκοινωνιών-Κυκλοφορίας-Αδειών μεταφορών, «Περί
στάθμευσης οχημάτων ΤΑΧΙ» , για τη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης οχημάτων ΤΑΧΙ, όπως παρακάτω: 1. Επί της οδού Ηρ. Γαζέπη τρεις  θέσεις έναντι της πύλης του Γ.Ν. Χαλκίδας και επτά  θέσεις στην αριστερή πλευρά της καθόδου της οδού, πριν τη συμβολή της με την οδό Χαραλάμπους.


2. Έμπροσθεν του χώρου του Παλαιού Νεκροταφείου του Αγίου Ιωάννη, πέντε (5) θέσεις (στη δεξιά πλευρά και κάθετα προς το δρόμο).

3. Έμπροσθεν της πλατείας της Αγ. Ελεούσας στην κάθετη οδό της Δημάρχου Μαργαρίτη, τρεις (3) θέσεις

4. Επί της οδού Αυλίδος, στην περιοχή Αγίας Μαρίνας, μεταξύ των οδών Γεωργιάδη και Πετρογιάννη, δεξιά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων προς το κέντρο της πόλης πέντε, (5)θέσεις.

Τέλος σε ότι αφορά τις πιάτσες Αγίου Νικολάου και Ελ. Βενιζέλου, θα επανεξετασθούν έπειτα από την υλοποίηση των κυκλοφοριακών αλλαγών και πεζοδρομήσεων

ΙΙ) Επιφυλάσσεται, για τις πέντε (5) θέσεις επί της οδού Ελ. Παγκάκη, στη συνοικία Κανήθου έναντι του κτιρίου του ΚΕΠ πριν τη συμβολή με την οδό Αμφιδάμαντος, προκειμένου να διενεργηθεί αρμοδίως εκ νέου αυτοψία.

http://eviatop.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...