Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Λεωφορεία και ταξί για τους μαθητές..!

Το αργότερο στις 5 Σεπτεμβρίου θα έχει κλείσει σε όλη την Κρήτη το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία τους για την νέα σχολικής χρονιά,
σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θανάση Καρούντζου, μετά την σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, με την συμμετοχή δημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων.
Σύμφωνα με τον κ. Καρούντζο, οι σχετικές κατευθύνσεις που έχει δώσει ο νέος Υπουργός , Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι το θέμα να προχωρήσει όσο το δυνατό συντομότερα και για το λόγο αυτό έγινε και η σημερινή συνάντηση.
Ο κ. Καρούντζος τόνισε ότι οι σχετικοί διαγωνισμοί θα βγουν "στον αέρα" από τις αρχές Αυγούστους, προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και εκτίμησε ότι τα πράγματα φέτος θα πάνε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά.
Από την πλευρά τους οι Δήμαρχοι τόνισαν ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να "απεμπολίσουν" το συγκεκριμένο έργο, αρκεί να υπάρχει και η απαιτούμενη χρηματοδότηση από πλευράς πολιτείας. Επεσήμαναν επίσης ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διερευνητικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ΚΤΕΛ και των ιδιοκτητών ταξί και υπογράμμισαν ότι θα γίνει προσπάθεια το κόστος να κυμανθεί στα περισινά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...