Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πρέβεζα: Τροχαίο με ταξί, ευτυχώς χωρίς τραυματίες..!

Σε τροχαίο, ευτυχώς με υλικές ζημιές και δίχως τραυματισμούς, ενεπλάκη ταξί στην Πρέβεζα στην διασταύρωση λίγο πριν το Νοσοκομείο. Σύμφωνα με
πληροφορίες, λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι, το ταξί που κινούνταν προς Πρέβεζα στην προσπάθεια του να αποφύγει άλλο όχημα το οποίο έβγαινε από την διασταύρωση πραγματοποίησε ελιγμό με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να πέσει επάνω στις προστατευτικές μπάρες.
Το ταξί υπέστη υλικές ζημιές ενώ ο οδηγός του είναι καλά στην υγεία του, αφού οι προστατευτικές μπάρες σταμάτησαν την πορεία του και δεν έπεσε στον γκρεμό.
Στην συγκεκριμένη διασταύρωση οι οδηγοί που κινούνται από την οδό Ατιτάνων αναγκάζονται να βγαίνουν στον δρόμο μιας και δεν υπάρχει καλή ορατότητα, ενώ από την άλλη το ένα από τα δύο σήματα STOP αποτέλεσε στόχο κάποιου βάνδαλου με αποτέλεσμα να το κόψει από την βάση του και να κοσμεί πλέον το πεζοδρόμιο.
Οι ερχόμενοι οδηγοί επίσης, που κατευθύνονται από την Σπηλιάδου στρίβουν στην διασταύρωση αριστερά μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχο σήμα που να απαγορεύει την αριστερή στροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...