Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Προσφυγή για τα ταξί από τη Χερσόνησο Διαμαρτυρία και στην Περιφέρεια..!

Του Γιάννη Ζωράκη

Με προσφυγή στον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, απαντούν όλοι οι
εμπλεκόμενοι φορείς στην υπόθεση των επαρχιακών ταξί του Δήμου Χερσονήσου. 


Υπενθυμίζεται πως θύελλα αντιδράσεων είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας του γεγονότος πως ιδιοκτήτες ταξί με εντοπιότητα στη Χερσόνησο, έμειναν με απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης εκτός της διαδικασίας, με αποτέλεσμα να «εκτοπιστούν» από το Δήμο. 

Το συγκεκριμένο ζήτημα προκάλεσε την οργή των ιδιοκτητών, οι οποίοι είχαν στις ενέργειες τους τη στήριξη και του δημάρχου Χερσονήσου κ. Δοξαστάκη. 

Ο δήμαρχος μάλιστα συγκάλεσε σύσκεψη την Τρίτη στο δημαρχείο όπου αποφασίστηκε η προσβολή των αποφάσεων και η παράσταση διαμαρτυρίας προς τον Περιφερειάρχη, που είχε προγραμματιστεί για χθες. 

Δήμαρχος και εμπλεκόμενοι επισκέφθηκαν χθες την Περιφέρεια Κρήτης, ωστόσο ενημερώθηκαν πως ο Περιφερειάρχης ήταν αδύνατο να τους δεχτεί, διότι απουσίαζε στις Βρυξέλλες. 

Ο κ. Δοξαστάκης ζήτησε παρ’ όλα αυτά ακρόαση από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο οποίος ωστόσο, προφανώς λόγω της ιδιαιτερότητας και της σπουδαιότητας της κατάστασης, προτίμησε οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στον ίδιο τον κ. Αρναουτάκη. 

«Ζήτησα να μιλήσω με τον κ. Κουκιαδάκη, ο οποίος όμως έκρινε σκόπιμο η συνάντηση να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωί με τον ίδιο τον Περιφερειάρχη» αναφέρει με δηλώσεις του στην «Π» ο δήμαρχος Χερσονήσου. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ωστόσο δεν ικανοποίησε τους ιδιοκτήτες ταξί του δήμου Χερσονήσου, οι οποίοι δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους ζήτησαν Εισαγγελική εντολή και πήραν όλο το υλικό που σχετίζεται με τις μοριοδοτήσεις των ιδιοκτητών επαρχιακών ταξί αναφορικά με τις μετασταθμεύσεις. 

«Ευελπιστούμε ότι την Παρασκευή στη συνάντηση που θα έχουμε με τον κ. Περιφερειάρχη να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη» αναφέρει ο κ. Δοξαστάκης, ο οποίος και προσθέτει: 

«Θα πρέπει όμως να γίνει έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων, γι’ αυτό και όλοι οι εμπλεκόμενοι προσανατολιζόμαστε στην προσφυγή στο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και στο Πρωτοδικείο. Η κατάσταση φαίνεται πως σοβαρεύει αρκετά και θεωρώ πως θα εξαντληθούν όλα τα νόμιμα μέσα που υπάρχουν». 


http://www.patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...