Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Eurotaxi: Το πιο γρήγορο και εξυπηρετικό ταξί..!

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Την χρονιά που πέρασε ο Συνεταιρισμός προχώρησε σε δύο

καινοτόμες και σημαντικές συνεργασίες, αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας το επαγγελματικό προφίλ του «Φύλακες της πόλης», χαρακτήρισε τους αυτοκινητιστές ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων που ευλόγησε την βασιλόπιτα, και τους ευχαρίστησε που επί 24 ώρες εξυπηρετούν υποδειγματικά το κοινό Ρεπορτάζ Δήμος Μπακιρτζάκης

Την χρονιά που πέρασε ο Συνεταιρισμός προχώρησε σε δύο καινοτόμες και σημαντικές συνεργασίες, αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας το επαγγελματικό προφίλ του «Φύλακες της πόλης», χαρακτήρισε τους αυτοκινητιστές ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων που ευλόγησε την βασιλόπιτα, και τους ευχαρίστησε που επί 24 ώρες εξυπηρετούν υποδειγματικά το κοινό Ρεπορτάζ Δήμος Μπακιρτζάκης

Έναν χρόνο λειτουργίας έκλεισε ο συνεταιρισμός ράδιο ταξί Eurotaxi και τα μέλη του είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον απολογισμό τους, στην ετήσια χοροεσπερίδα τους που διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη» στην Κομοτηνή. 

Εβδομήντα αυτοκίνητα και 85 μέλη έχει στο ενεργητικό του, ο συνεταιρισμός, γεγονός που μας καθιστά στην πόλη μας το πιο γρήγορο και εξυπηρετικό ταξί, τόνισε ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Αναστάσιος Μουζούκης.  «Φύλακες της πόλης», χαρακτήρισε τους αυτοκινητιστές ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων που ευλόγησε την βασιλόπιτα, και τους ευχαρίστησε που επί 24 ώρες εξυπηρετούν υποδειγματικά το κοινό, ενώ και τη νύχτα που η πόλη αναπαύεται, αυτοί αγρυπνούν για το μεροκάματο αποτελώντας όμως ταυτόχρονα τα μάτια και τα αυτιά της ασφάλειας των πολιτών.  

Την χρονιά που πέρασε ο Συνεταιρισμός προχώρησε σε δύο καινοτόμες και σημαντικές συνεργασίες αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας το επαγγελματικό προφίλ του. Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκε στο μεγαλύτερο δίκτυο ράδιο ταξί της χώρας, το «Taxi Kosmos», με γραμμή κλήσης το 18300, στο οποίο συμμετέχουν εταιρείες ταξί από τριάντα πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στο «Euro Taxi» βορείου Ελλάδος με γραμμή κλήσης στο 14840. Πέραν αυτών, όμως, όπως σημείωσε και ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Αναστάσιος Μουζούκης, 

ο Συνεταιρισμός αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και δραστήριος σε μία σειρά κοινωνικών θεμάτων, ανταποκρινόμενος σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, αλλά και σε προτάσεις υποστήριξης αθλητικών σωματείων και κάλυψης σχολικών αναγκών. «Η βοήθεια αυτή που προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία είναι από το υστέρημά μας, όμως θέλουμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές δράσεις και να βοηθάμε την κοινωνία», τόνισε ο κ. Μουζούκης, επισημαίνοντας πως οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. 

Δεν παρέλειψε να πει πως το ασφαλιστικό και φορολογικό έχει εξαντλήσει τον κλάδο των οδηγών ταξί, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορούμε να επιβιώσουμε πλέον». Το παρόν έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο περιφ. σύμβουλος Νίκος Τσαλικίδης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανέστης Βαφειάδης. 

Στην εκδήλωση του Eurotaxi παραβρέθηκαν οδηγοί ταξί από την Κομοτηνή με τις οικογένειές τους, ο Αριστείδης Τσιότρας πρόεδρος σωματείου ραδιοταξί Κομοτηνής, ο Παντελής Μαστροθεωδοράκης γραμματέας του σωματείου  ραδιοταξί Κομοτηνής και γραμματέας του περιφερειακού σωματείου Αν. Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και οδηγοί από άλλες πόλεις της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ο Χρήστος Παπαδάκης πρόεδρος σωματείου ταξί στην Αλεξανδρούπολη, ο Βασίλειος Γεωργιάδης πρόεδρος σωματείου ταξί στην Ξάνθη και πρόεδρος του περιφερειακού σωματείου Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ο Στέλιος Γουναρίδης πρόεδρο ραδιοταξί Ξάνθης. Η τυχερή της βραδιάς, που βρήκε το φλουρί δέχτηκε ως δώρο ένα κινητό τηλέφωνο από τον ταμία του συλλόγου Αθανάσιο Ζακώνη.

ΠΗΓΗ: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=101155

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...