Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τον έσφαξε γιατί μάλωσαν για το ποιος θα έπαιρνε το μοναδικό ταξί στην πιάτσα..!

Ένας 27χρονος Αλβανός συνελήφθη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για την φρικτή δολοφονία που έγινε χθες τα
ξημερώματα στην καρδιά της Αθήνας για ασήμαντη αφορμή

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προσήχθη και αργά το βράδυ συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός, ως ύποπτος για την φρικτή δολοφονία που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.
AdTech Ad

Θύμα ήταν ένας άτυχος 43χρονος Έλληνας ο οποίος λίγο πριν διασκέδαζε με την φίλη του σε μπαρ του κέντρου της Αθήνας. Κάποια στιγμή, τα ξημερώματα, ο 43χρονος μαζί με την φίλη του αποχώρησε από το κατάστημα που διασκέδαζαν και πήγαν στην πιάτσα των ταξί στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη.
Εκεί είχε μείνει ένα τελευταίο ταξί και όπως προέκυψε μαζί με τον 43χρονο και την φίλη του το διεκδίκησε και ένας 27χρονος Αλβανός, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος τσακωμός μεταξύ τους και σύντομα να έρθουν στα χέρια.
Τότε, ο Αλβανός με ένα λεπτό και μυτερό όργανο, πιθανόν τα κλειδιά του τα οποία προσάρμοσε στα δάχτυλά του, σαν σιδερογροθιά,  άρχισε να χτυπά με μανία το θύμα του στον τράχηλο και τον θώρακα με αποτέλεσμα να του τρυπήσει βαθιά τον λαιμό με αυτά…
Αμέσως μετά την πράξη του, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο οδηγός ταξί και η φίλη του που υπέστη σοκ, μετέφεραν τον 43χρονο στο Νοσοκομείο «Ελπίς» όπου μερικές ώρες μετά, το θύμα κατέληξε.
Για το απίστευτο αυτό περιστατικό οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν και προσήγαγαν νωρίτερα έναν 27χρονο Αλβανό που φέρει ελληνική ταυτότητα, οποίος κατά την ανάκριση ομολόγησε πως εκείνος τσακώθηκε με το θύμα, όμως αρνείται ότι από τα χτυπήματα που εκείνος προκάλεσε στο θύμα, ότι ο 43χρονος έχασε την ζωή του από αυτά και αρνείται ότι χρησιμοποίησε κάποιο όργανο ως όπλο.
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...