Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ:Κινητοποίηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τις διώξεις..!

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι Επιτροπές Αγώνα ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ. Στο πλευρό τους βρέθηκε και η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη».
Κατήγγειλαν τις διώξεις, τις οποίες αντιμετωπίζουν περίπου
7.000 ταξιτζήδες για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του κλάδου το 2011, ενάντια στην «απελευθέρωση» του επαγγέλματός τους.
Με πανό το οποίο ανέγραφε «Σταματήστε τώρα τις διώξεις. Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν. Παλεύουμε συλλογικά για τα δικαιώματά μας», οι Επιτροπές Αγώνα απαίτησαν να σταματήσουν οι διώξεις με νομοθετική ρύθμιση.
Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος τους ανακοίνωσε ότι θα πάρει σχετικές πρωτοβουλίες για την επίλυση του θέματος. Οι αυτοκινητιστές παραμένουν σε αγωνιστική επιφυλακή και παράλληλα καλούν τους αυτοαπασχολούμενους των ταξί να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο αντιασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης μαζί με όλους τους εργαζόμενους, συμμετέχοντας σε 48ωρη απεργία εάν η κυβέρνηση φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...