Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Κλήσεις για ταξί μέσω smartphones και tablets με την εφαρμογή SATAbyIQTaxi..!

Εφαρμογή για κλήση ταξί μέσω smartphones και tablets θέτει σε λειτουργία ο ΣΑΤΑ (Σύνδεσμος Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής). Πρόκειται για την εφαρμογή
SATAbyIQTaxi, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση συγκεντρώνει το σύνολο των επαγγελματιών ΤΑΧΙ Αττικής με στόχο να προσφέρει στο επιβατικό κοινό έναν νέο τρόπο κλήσης του μέσου που εμπιστεύεται για την μετακίνησή του.
Η εφαρμογή SATAbyIQTaxi λειτουργεί υπό την εποπτεία και τους κανόνες του Σ.Α.Τ.Α. το οποίο εγγυάται για τη νόμιμη, ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των επιβατών, βάσει του νόμιμου τιμοκαταλόγου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΑΤΑ η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από την ομάδα της εταιρείας IQTaxi Inc., η οποία είναι υπεύθυνη για την σωστή λειτουργία των εφαρμογών οδηγού και επιβάτη και την συνεχόμενη υποστήριξη τους.
Η IQTaxi είναι καινοτόμος ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων τηλεματικής για τον κλάδο των ταξί.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Apple Store για κινητά iOS και στο GooglePlay για κινητά Android.
Τέλος, οι επιβάτες με κάθε κλήση ταξί που θα κάνουν μέσω της εφαρμογής SATAbyIQTaxi, θα συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρα: Τριήμερο ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα, Smartphone Lenovo και Sony Smartwatch 3.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.iqtaxi.gr ή να καλούν στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (210 5240145).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...