Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Διαρρήκτης με αδυναμία στα… ΤΑΧΙ..!

Ο φόβος και τρόμος πολιτών και ιδιοκτητών ταξί, είχε γίνει ένας 30χρονος διαρρήκτης που δραστηριοποιούνταν συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στην πόλη
των Σερρών.
Το απόγευμα της 20-10-2015, ο δράστης έσπασε το παράθυρο σταθμευμένου οχήματος και αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα, αξίας 100 ευρώ σύμφωνα με την 48χρονη ιδιοκτήτρια.
Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων προχθές (21-10-2015) το βράδυ εντοπίστηκε ο 30χρονος στις Σέρρες και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω, ενεργώντας από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2015 και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, είχε διαρρήξει ακόμη 5 ταξί και 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ίδια πόλη, από όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 150 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...