Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αναστέλλουν τα εξαγγελθέντα μέτρα οι οδηγοί ταξί στη Λευκωσίας..!

Λευκωσία: Αναστολή των εξαγγελθέντων μέτρων αποφάσισε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας, ύστερα από έκτακτη συνάντηση που είχε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου και μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου.
 
Σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα των επαγγελματιών αυτοκινητιστών όπως επίσης και τρόπους για την ταχύτατη επίλυση τους, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, με υπόσχεσή του, προσφέρθηκε να εμπλακεί προσωπικά και να διαχειριστεί φέρνοντας τα επιθυμητά για το Σύνδεσμο αποτελέσματα.
 
«Η προσωπική παρέμβαση του Αρχηγού της Αστυνομίας θα γίνει με όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία και Τμήματά τους με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα όπως το δικαίωμα της εργασίας, τη δημιουργία πιάτσων, την άμεση πάταξη της παρανομίας,ττη διαμόρφωση νομοθεσιών και κανονισμών που αφορούν το κλάδο, π.χ. Άδειες Οδικής Χρήσης (κατάργηση χώρου στάθμευσης)», αναφέρει ο Σύνδεσμος.
 
Προσθέτει πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης «έγινε πλήρως κατανοητό η αποδεδειγμένη πλέον απέραντη αδιαφορία που επιδεικνύουν τα τμήματα ανήκοντα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων προς τα προβλήματα μας».
 
Τέλος, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας αναφέρει ότι μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, δηλώνοντας ότι έχει καλέσει τους διάφορους φορείς σε κατεπείγουσα συνάντηση για τα άνω αναφερόμενα θέματα.


ΠΗΓΗ: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...