Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» ΘΕΜΑ: Πρόταση για συμμετοχή του κλάδου πανελλαδικά στην απεργιακή κινητοποίηση της 12 Νοέμβρη..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Αράτου 21, β
' όροφος, γραφείο 6 , ΠΑΤΡΑ
τηλ. (2610) 223.311,   ΦΑΞ  (2610) 275.778,   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362
e-mail: somatio.taxi.patras@gmail.com
     Αρ. πρωτοκ. : 196 /2015                                                                               Πάτρα  30/10/2015


ΠΡΟΣ
          Τον πρόεδρο και
                      το  Δ.Σ. της 
    ΠΟΕΙΑΤΑ                


ΘΕΜΑ: Πρόταση για συμμετοχή του κλάδου πανελλαδικά στην απεργιακή κινητοποίηση της 12 Νοέμβρη . 


Κύριε πρόεδρε
συνάδελφοι
            
η Διοίκηση του Σωματείου μας σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεων, συμμετέχει δυναμικά και συμπορεύεται με άλλους φορείς, συλλόγους και  σωματεία στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί για την   Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, με   24ωρη απεργία, ακινητοποίηση των οχημάτων μας και μαζική συμμετοχή στις  τοπικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
             
Η απεργιακή κινητοποίηση γίνεται ενάντια  στις πολιτικές της ύφεσης και των νέων μέτρων του 3ου μνημονίου, που έρχονται να προσθέσουν ακόμη περισσότερα βάρη στους επαγγελματίες του κλάδου μας, στις μικρές επιχειρήσεις και  εν γένει στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.  Είναι διαμαρτυρία  απέναντι στην εξοντωτική πολιτική της κυβέρνησης, που συρρικνώνει κι άλλο το εισόδημα, τις συντάξεις, κατεδαφίζει δικαιώματα και τελικά θα επιφέρει  ακόμη μεγαλύτερη ύφεση,  κλείσιμο επιχειρήσεων, απολύσεις, ανεργία και φτωχοποίηση .
         
Θεωρούμε ότι είναι ιδανική ευκαιρία, για τον κλάδο μας και την ηγεσία του να ενεργήσει δυναμικά, οργανώνοντας και παρακινώντας τα Σωματεία μέλη της σ’ όλη τη χώρα να συμμετέχουν, εξαγγέλλοντας  24ωρη  πανελλαδική απεργία την μέρα εκείνη. 
            
Δεν υπάρχει περιθώριο πια να μεμψιμοιρούμε και να μένουμε στα λόγια και στις έγγραφες διαμαρτυρίες. Ο κλάδος μας έχει τέτοια δυναμική  στις κινητοποιήσεις που μπορεί να ξεσηκώσει κι άλλους , αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι ότι η δύναμη είναι στα χέρια μας, χωρίς φόβους και  χωρίς να πτοούμαστε από διώξεις που δεχθήκαμε και στο παρελθόν για  δυναμικές κινητοποιήσεις. 
         
Η αδράνεια, μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας είναι  πολυτέλεια και εμείς σαν κλάδος έχουμε πληγεί βαθιά από τα μέτρα, τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά.  Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του και συλλογικά να δράσουμε, να κινητοποιηθούμε μήπως και σώσουμε τη δουλειά μας, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Για το Δ.Σ.
               Ο                                                                           Ο
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   Σκέντζος   Παναγιώτης                                       Σίδερης   Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...